Web Analytics

„Cartelul de la Mărăcineni”. Denunţătorul rupe tăcerea

de | 31.08.2017 12:29 | Dezvăluiri

4 bolovan nicolae# „Stelică Crăciun m-a pus să aduc femei pentru Scarlatache din IGPR şi adjunctul acestuia”, declară Viorel Nicolae Bolovan (foto), care a venit în redacţia ziarului nostru să confirme tot ceea ce am publicat săptămâna trecută # El este administratorul firmei fantomă SC Odeon SRL, ce a servit drept paravan pentru evaziunea uriaşă din Dosarul Amfora şi care n-a fost citat nici măcar ca martor în dosarul în care George Dumitrescu, zis George „Hoţu”, a fost achitat în primă instanţă  # Bolovan vorbeşte în premieră despre cum firma Odeon era condusă în realitate de către controversatul Stelică Crăciun şi de cumnatul acestuia, Nicolae Dascălu, actualul primar de la Mărăcineni # Bolovan povesteşte cum i-a dus lui Crăciun 6 miliarde lei vechi  parandărăt de la George „Hoţu” pentru că l-a ajutat cu facturi fictive pentru rambursarea unor sume uriaşe sub formă de TVA # Acelaşi Bolovan mai dezvăluie că mare parte din aceşti bani au fost folosiţi în campania electorală a lui Nicolae Dascălu, actual primar la Mărăcineni şi cumnat al controversatului Stelică Crăciun  # Viorel Nicolae Bolovan dă nume de poliţişti, procurori şi judecători care se aflau sub influenţa „Cartelului de la Mărăcineni”, format din Stelică Crăciun, Nicolae Dascălu şi George Dumitrescu sau care se întâlneau cu membrii acestuia # Bolovan spune că a muncit 6 luni, pus de Crăciun, la construcţia casei pentru fiul judecătoarei Inghe Ene şi că o transporta pe aceasta, de cele mai multe ori în stare de ebrietate, de la vila lui Crăciun din Mărăcineni către apartamentul ei din Piteşti # Acelaşi denunţător a povestit cum a câştigat procesul pentru un teren la judecătoarea Inghe Ene, după ce i-a prestat acesteia serviciile cerute de Stelică Crăciun

În ediția  anterioară a ziarului nostru, vă prezentam schema prin care s-a făcut evaziunea fiscală în dosarul Amfora și cum de a scăpat basma curată, luând achitare în primă instanță, patronul George Dumitrescu, zis George „Hoțu”.  Personaj cheie în acest dosar cu multe semne de întrebare este Viorel Nicolae Bolovan, care a făcut mai multe denunțuri, atât în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, cât și a celor de la DNA, structura centrală. În denunțurile sale, Viorel Nicolae Bolovan, administratorul firmei fantomă SC Odeon SRL Mărăcineni, dezvăluie că societatea a fost deținută în trecut de actualul primar din Mărăcineni, Nicolae Dascălu, și de cumnatul acestuia, controversatul om de afaceri Stelică Crăciun. Și că cei doi l-au băgat în față, ba chiar Crăciun i-a cerut să facă facturi fictive de valori uriașe către SC Amfora a lui George Dumitrescu, zis George Hoțu, pe baza cărora acesta din urmă a dedus sume colosale sub forma rambursărilor de TVA. În denunț, Bolovan amintește numele unor polițiști, procurori și judecători din Argeș sau de la București, aliniați toți, fie în spatele omulului de afaceri Stelică Crăciun și a primarului Dascălu din Mărăcineni, fie în spatele lui George Dumitrescu, zis George Hoțu, patronul de la Amfora. După apariția articolului de săptămâna trecută, Viorel Bolovan a venit la redacția noastră și ne-a oferit și alte amănunte într-un interviu incendiar, care, în mod normal, ar trebui să arunce în aer o parte însemnată a gulerelor albe de care s-a folosit gruparea George „Hoțu” – Stelică Crăciun – Nicolae Dascălu pentru a prejudicia cu sume importante bugetul de stat. Omul ne-a povestit despre cum aceste personaje, care ar trebui să fie stâlpii societății, s-au aflat în stricta intimitate a controversatului afacerist Stelică Crăciun, cumnatul primarului de la Mărăcineni, Nicolae Dascălu și partener de afaceri al lui George Hoțu. Cum  l-a servit pe Crăciun timp de 25 de ani și cum a fost ținut ascuns, în casa acestuia din Germania, acolo unde Crăciun a fost plecat o perioadă după ce a fost arestat preventiv patronul de la Amfora. Dar și multe, foarte multe, altele…

„În denunţ am specificat că Stelică Crăciun se cunoştea cu procurorul Palaghia”

# Când ați depus denunțul, domnule Bolovan?
– Denunțul la structurile centrale ale DNA l-am făcut în 28 iunie 2016, tot atunci am făcut și la Parchet (de pe lângă Tribunalul Argeș, n.red), la doamna procuror Lidia Cioară. După asta, Bucureștiul m-a direcționat la Pitești, la doamna Daniela Lupu (procuror șef al DNA Pitești, n.red). Am fost audiat în iulie 2016. Însă acum am cerut din nou audiență la doamna Kovesi pentru că a trecut un an și două luni și nu mi s-a comunicat nimic. Mi-au spus că voi fi anunțat privitor la mersul anchetei. Am impresia că Stelică Crăciun… am eu anumite bănuieli.  În denunțul meu am specificat că Stelică Crăciun se cunoștea cu Palaghia, care era procuror la DNA și care a fost la nunta fiului judecătoarei Inghe Ene Cornelia.
# Din denunț reiese că dumneavoastră, în calitate de administrator al firmei Odeon, ați semnat 33 de mii de facturi în valoare de aproape 300 miliarde lei vechi pentru deducerea TVA-ului. Ne puteți spune mai mult? Practic, cu asta ați bătut la ochi…
– Da, am făcut o tranzacție de 33 de mii de facturi la valoarea de 240 de miliarde (lei vechi, n.red).  Procurorii m-au întrebat și ei, în cât timp le-am făcut? Le-am răspuns că în cinci săptămâni. Aveam om care le scotea la imprimantă, om care mi le punea în față. Eu eram în stânga, cu ștampila și în dreapta, pixul. Doar le semnam. 4×4. Sunt la DNA Pitești. George Hoțu avea agregate, nisip, balast, mașină de turnat asfalt, totul însumând 240 de miliarde. Pe 28 iunie 2017 am fost chemat la ANAF. Am făcut din nou denunț  la Parchet (de pe lângă Tribunalul Argeș, n.red) pentru că îmi venise o imputare de 9 miliarde lei vechi. Dar administrator era Dascălu (actualul primar din Mărăcineni, n.red), nu eu! SC Odeon a fost înființată în 1993. Obiectul inițial de activitate era pe materiale de construcție și ciment de la Cimus. Administrator era Dascălu Nicolae, director în firmă, alături de Crăciun Stelian. În 2008 Crăciun a ieșit din firmă, că a candidat la locale, la Mărăcineni, administrator rămânând tot Dascălu, cumnatul său. Atunci, în 2008, în locul lui Crăciun am intrat acționar eu cu 2%. Crăciun am impresia că avea 49%, iar restul Dascălu.

„I-au vândut firma unui jucător de păcănele din Găvana. I-au plătit vreo 3-4000 de euro, dar nu i-au dat ștampila și actele…”

# Și ce s-a întâmplat în continuare?
– În 2012 vin alegerile din nou. Și mă pune Crăciun să merg la Curierul Zilei să dau anunț în ziar că vinde SC Odeon, dar persoana care s-o cumpere e găsită de cumnatul lui Crăciun, Moise Ion. Acest Moise fiind cumnatul lui Crăciun. A găsit o persoană, un anume Stănescu, care m-a sunat, că a văzut anunțul la ziar. Era jucător de păcănele, din Găvana. Ne-am întâlnit. Toate documentele de la firmă au fost date la un domn’ avocat, nu mai știu cum se numește, pentru perfectarea documentelor. Când au fost gata, am fost sunați, eu, Dascălu și Stănescu, să ne prezentăm la biroul lui din Găvana și am semnat actele. Acelui Stănescu nu i s-a predat niciun document contabil, nici ștampilă, absolut nimic. Acest Stănescu este de acord să fie audiat. Dar realitatea v-o spun eu, că știu care e. Lui nu i s-a adus la cunoștință că firma avea în acel moment o datorie de opt miliarde și ceva, cinci miliarde recuperare TVA în 2004, făcută (încasată, n.red) de la Finanțe Ștefănești, cu domnul Bobeică. S-a făcut acea recuperare de TVA, de cinci miliarde și ceva, în fals, între Dascălu, Crăciun și SC Odeon. Crăciun a luat banii, apoi s-a descoperit că e fals și a intrat în datoria lui SC ODEON. Dar SC Odeon mai avea vreo trei miliarde de lei, neplătiți către stat. S-a ajuns la nouă miliarde datoria totală. Dar acestui Stănescu, care a cumpărat firma, nu i s-a adus la cunoștință lucrul acesta. A semnat omul, i s-a  dat cât i s-o fi dat, trei-patru mii de euro… Omul, ca să se ducă la păcănele, a fost mulțumit. Când l-a chemat ANAF-ul, la proces la Curtea de Apel Pitești, s-a trezit că a fost folosit.

„Dacă faci lucrul ăsta, vei câştiga procesul la judecătoarea Inghe”

# Deci firma Odeon a fost vândută în 2012…
– Da, firma a fost vândută în 2012. În 2013 nu mai era firma, nici a lui Crăciun, nici a lui Dascălu, nici a lui Bolovan, era a lui Stănescu. Nedându-i ștampila lui Stănescu, Crăciun îmi propune să fac intrări de pe SC Odeon pe SC Amfora. Nu aveam nicio calitate în firmă, dar Crăciun mă șantaja cu terenul meu de 21.000 de metri pătrați în comuna Micești, eu având proces la judecătoarea Inghe Ene Cornelia. Dacă faci lucrul ăsta, vei câștiga procesul, îmi spunea Crăciun. Că nu au vrut să mă pună în posesie. M-am judecat patru ani și am muncit șase luni la casa lui Inghe, de la Bascov. Terenul pentru care mă judecam era de la bunicul meu și aveam procură judiciară și specială de la taică-meu.
# Ați spus că ați fost în Germania. În ce împrejurări ați ajuns acolo?
– La arestarea lui Dumitrescu, zis George  „Hoțu”,  mă sună Crăciun din Germania, că era la fiu-său, îl are acolo la fotbal. Îmi spune: „Viorele, urcă-te în avion și vino în Germania  până se liniștesc lucrurile! M-am dus în Germania. Am stat un an și două luni acolo. Crăciun venea acasă la Mărăcineni, se ducea în Germania,  venea acasă, se ducea înapoi în Germania… De câte ori venea în România și se întorcea în Germania, îmi spunea: „Să nu te duci acasă, că te arestează poliția! Un an și două luni am fost mințit cu vorba asta. În 2015, pe 14 noiembrie, moare tata și atunci am zis: ce o fi o fi. Mi-am luat bilet de avion și am venit acasă, la înmormântare. Nu m-a întrebat nimeni nimic! De atunci, de când m-am întors și până acum, pe mine nu m-au chemat niciodată la audieri. Dacă era să mă cheme poliția la audieri, îi lăsa mamei o citație, o invitație, ceva. Niciodată nu au făcut asta.
# Care era afacerea pe care o făceați cu George „Hoțu” de la Amfora ?
– El îmi închiria utilajele pe SC Odeon, îi duceam balastul și îmi plătea cash. La „Hoțu” în dosar au fost făcute trei expertize și nici una nu s-a potrivit cu alta, așa a fost achitat.  Eu, pentru facturile fictive pe care le-am făcut, trebuia să primesc șase miliarde de la Dumitrescu, iar Crăciun, partea lui, alte șase miliarde. Discuția era că, la 240 de miliarde vechi, se dă 5%, adică 12 miliarde.  I-am adus lui Crăciun trei sau patru pachete de bani, băgate în ziar, de la George Dumitrescu. Crăciun mi-a zis: „Ciobi (porecla lui Viorel Bolovan, n.red), candidează Nicu (cumnatul Nicolae Dascălu, n.red) la primar la Mărăcineni. Haide să îl ajutăm, că dacă îl scoatem pe Nicu primar, oi trăi și tu bine pe lângă noi”. Și așa a primit Crăciun  șase miliarde de la „Hoțu” și patru miliarde,  aproape cinci miliarde s-au dus în campania electorală a lui Dascălu. S-au dat bani la alegători, între 800 de mii și un milion jumate de persoană pe Mărăcineni, vă pot da și nume. De exemplu, pentru o stradă, Ulițeasca, a fost delegat Vișan Ion Cristian.  Crăciun  l-a pus să facă o listă cu cei care merg la votare,  o listă cu 60 de persoane și i-a dat șaizeci de milioane, câte un milion (lei vechi, n.red) de persoană. Și Vișan ăsta s-a dus și a dat la fiecare persoană. Mamei mele i-a dat 800 de mii, mie 800 de mii, la restul un milion, un milion jumate. Apoi, Crăciun  a încasat de la Hoțu și pe ceilalți șase miliarde ai mei. Cu ei a terminat casa, unde stă acum cu Dascălu (cei doi, Crăciun și cumnatul său, primarul de la Mărăcineni, Nicolae Dascălu, stau în aceeași curte, n.red).
# Și de unde știți că a încasat Crăciun și partea dvs?
– Eu m-am dus peste Hoțu, când am venit din Germania, să îmi dea banii. Mi-a zis că i-a dat lui Stelică. Am vrut să îi pun față în față, dar a zis că au interdicție să vorbească între ei (din cauza dosarului în care este trimis în judecată patronul de la Amfora, n.red). De vreo trei ori, eu i-am dus bani lui Crăciun de la Hoțu.

„Procedura era așa: eu veneam cu ziarul,  Hoțu desfăcea torpedoul, lua pachetul cu bani, că era legat cu zgârci și eu îl băgam în ziar”

# Cum s-a întâmplat la modul concret?
– Procedura era așa: eu veneam cu ziarul, ”Hoțu” desfăcea torpedoul, lua pachetul de bani, că era legat cu zgârci, apoi eu băgam pachetul în ziar și el băga mașina pe o stradă mai ascunsă. După care mergeam și făceam un grătar. În timpul ăsta, când eram la grătar, Crăciun îl trăgea de limbă pe George Hoțu. George Hoțu îi spunea ce probleme are, ce îl doare, Crăciun  fiind informator. Are dosar la poliție și atunci i-a turnat pe Bolovan, pe George „Hoțu”, pe Gheorhiță Vișan, pe Zaharia Constantin, pe Eftimuț Ion, zis Ion Moraru, cumnatul patronului de la Iaki, pe Stănică Olteanu… Crăciun a făcut casa cu cheresteaua de la Domnești, de la o familie Andrei, supranumită Brânză, de la care a luat de vreo 800 de milioane cherestea. A trecut vreun an de zile și Brânză ăsta a venit la poartă la Crăciun să-i ceară banii. O zi, două, trei, a făcut Brânză presiune asupra lui Crăciun să-i dea banii. Crăciun l-a turnat și pe ăsta, pe Brânză. Din ce știu, cât a fost în arest, George Dumitrescu a stat în aceeași cameră cu acest Brânză.
# Să revenim la perioada când ați fost chemat în Germania de Stelică Crăciun, care v-a spus că altfel vă arestează poliția. Ce făceați, practic, în Germania?
– Douăzeci și cinci de ani i-am fost alături lui Stelică Crăciun. I-am găsit la un moment dat 17.000 de euro sub saltea, l-am chemat și l-am întrebat: ce-i cu ăștia aici? Uitase de ei mă-sa. Așa de corect și de apropiat am fost eu cu el. În Germania, Crăciun mă punea să fur din marketuri. De la somon, mușchi de vită de Argentina, la 30 de euro kilogramul, până la parfumuri. Nu cumpăram nimic, mai avem să fur pâine pentru el. În Germania, Crăciun avea două apartamente închiriate. Avea un stil de îmbolnăvea omul. Îmi dădea tot timpul să beau whisky. Așa s-a întâmplat și când m-a pus să semnez facturile.

„Crăciun şi Dascălu ştiau de la Poliţie că vor fi percheziţionaţi”

# În materialul pe care l-am publicat săptămâna trecută, există un fragment dintr-o declarație a dvs dată în fața organelor abilitate, cum că ei, Crăciun și cumnatul său, actualul primar Nicolae Dascălu, au transferat niște acte, din casa lor într-o casă a cuiva, tot din Mărăcineni. Și că au adus înapoi aceste acte ale firmei Odeon, după ce au trecut perchezițiile. De unde știau ei de percheziții? Cine le putea da aceste informații?
– Cu o zi, două, înainte, ei știau că vor fi percheziționați. De la poliție știau. De exemplu, aceste informații le putea da domnul Duca, fost șef al DIICOT, acum la pensie, Aioanei, care este șeful poliției la Bascov. Mai erau și alți polițiști cu care se întâlnea Crăciun. Era și Iancu Costinel, dar nu acesta îi dădea informațiile. Crăciun îi dădea lui Iancu informații despre George Dumitrescu de la Amfora și de la alții. După ce i-a dat atâtea informații despre multă lume, Crăciun a încercat să îl folosească pe Iancu Costinel, în schimb acesta a refuzat ce i se propunea.
# Și cum a încercat Crăciun să îl folosească pe acest polițist, pe Iancu Costinel?  
– În 2014, pe la jumătatea anului, acest Costinel a rupt legătura cu Crăciun. Crăciun i-a cerut să facă dosare, să înregistreze persoane… I-a făcut (Iancu Costinel, n.red) dosare, de exemplu, fostului primar Nicăraie (Niculaie Șerban, fostul primar din Mărăcineni, trimis în judecată și în locul căruia a venit cumnatul Nicolae Dascălu, n.red). Crăciun mă tot trimitea apoi la una din farmaciile de la Mărăcineni, să îi cer bani nevestei  lui Iancu Costinel (nevasta polițistului e farmacistă, n.red). Am refuzat să mă duc să-i cer bani nevestei lui Costinel, pentru că eu nu muncisem la omul ăsta.
# Păi și de ce v-ar fi trimis Crăciun să-i cereți bani taman nevestei acestui polițist, Iancu Costinel? Care era scopul, că nu înțeleg?
– Vroia să îmi facă dosar și astfel să scape de mine.

„Când ajung, Dascălu şi Crăciun ardeau actele firmei pe grătarul de friptură”

5 01# Să revenim la documentele firmei fantomă Odeon, despre care spuneți că au fost mutate de Crăciun și Dascălu, înainte de perchezițiile făcute de poliție. Despre ce acte a fost vorba și unde au fost duse?
– Actele, când au plecat de acolo, de acasă de la Crăciun, au fost duse cu roaba la Vișan Ionuț Cristian, nepotul lui Gheorghiță Vișan, care stă la 100 de metri de el. Acolo au fost duse. Erau actele de la SC Odeon, acte despre terenuri luate cu japca și alte acte. Au stat vreo lună acolo. Apoi le-a adus din nou acasă și, într-o duminică, mă sună și mă cheamă la grătar. Când ajung, Dascălu și cu Crăciun ardeau actele firmei. Chiar pe grătarul pe care se făcea friptură. Am văzut cu ochii mei. Am stat să ardă ei toate actele și după aia am făcut grătarul. La Crăciun se făcea grătarul săptămânal. Am făcut mii de grătare. În campania electorală a lui Dascălu, am făcut la grătar 600 de kilograme de mici. A luat mici de la Radic Star și nici în ziua de azi nu a plătit. De la Radic lua mici şi de la AGF (o altă carmangerie, din Ştefăneşti, n.red) fripturi pentru lumea mai bună. De exemplu, a venit Dan Diaconescu. I-a dat friptură de vițel, de porc. Acesta avea nevoie de candidat la primărie, la Mărăcineni şi aşa a ajuns Dascălu, cumnatul lui Crăciun, candidat. Înțelegerea s-a făcut cu Fulga de la PPDD, care-i avocat. Aşa a venit Dan Diaconescu şi l-a pus candidat la Mărăcineni pe Nicu Dascălu.
# Să revenim la informaţiile pe care le avea Crăciun despre percheziţiile făcute de poliţie. Mereu era avertizat?
– Au fost multe percheziții la el acasă. Odată, când a fost avertizat de o astfel de percheziţie, la șase dimineața,  Crăciun era în curte cu angajatul lui, Lupașcu Marian şi tăia iarbă cu cositoarea. Știa că vin mascații. A pus Crăciun pe nevastă-sa să îi întrebe pe mascați dacă vor o cafea. Făcea caterincă pe seama lor. Asta era la prima percheziție, când s-a propus arestarea lui Crăciun. Era înainte de 2012.

Prostituate de la Curtea de Argeş – cadou pentru comisarul şef Scarlatache de la IGPR şi adjunctul lui

# Spuneaţi că Stelică Crăciun avea oameni în poliţie, ba că era chiar informatorul lor. La Finanțe, de exemplu, avea pe cineva?
– Pe acest Bobeică (fost șef al Fiscului de la Ștefănești şi chiar director adjunct o perioadă, n.red), l-am văzut la ei în curte, la Crăciun şi Dascălu. Sau mergeau frecvent cu mașina la el, la birou, când era șeful Finanțelor la Ștefănești. Sau se întâlneau la o cafea, la vreun bar. Un alt apropiat al lui Crăciun era șeful economicului pe țară, de la poliţie, de la Bucureşti. Claudiu Scarlatache (comisar șef de poliție, fost șef al Direcției de Investigare a Fraudelor din cadrul IGPR), ieșit acum la pensie. Venea acasă la Crăciun, la grătar, la vînătoare. Lui Scarlatache i-am adus şi femei de la Curtea de Argeș.
# Chiar dumneavoastră? Unde?
– Da, eu. L-am sunat pe nepotul lui Crăciun, un fost luptător, taximetrist. Crăciun i-a cerut șase „bucăți”. Nepotul lui Crăciun avea un Combi din ăla, cu șapte locuri și a venit cu ele într-o oră. Una pentru Scarlatache, una pentru adjunctul lui şi pentru cine mai era acolo… Crăciun a plătit. A mai fost o tură la cabana de la Nucșoara, tot cu femei, care au fost plătite de patronul de la roca de piatră de la Câmpulung.  # Cum vă explicaţi că în actele de la Fisc figurați dumneavoastră ca administrator, deşi susţineţi că Nicolae Dascălu era, de fapt, administratorul SC Odeon? De altfel, Nicolae Dascălu, actualul primar de la Mărăcineni, ne-a dat o declarație în ediţia trecută a ziarului, care spune că a fost doar acționar în Odeon, nu şi administrator. Care este adevărul?
– Am impresia că într-o seară am fost îmbătat și am fost pus să semnez niște acte. Cred că m-au și drogat, că aveam momente când mă duceau acasă și nu mai știam unde stau, atât eram de drogat.

„La Crăciun  acasă,  judecătoarea Inghe Cornelia bea şi câte două sticle de whisky”

5 inge# Ce alți oameni importanți aţi mai văzut că veneau acasă la Stelică Crăciun? Sau despre care ştiţi că se întâlneau cu el? Pe Petre Ioniţescu, adjunctul IPJ Argeş, de exemplu, l-aţi văzut vreodată la grătar, la Crăciun?
– Nu. Dar cu Ionițescu se auzea la telefon. Îl invita la cafea, în câte un loc pe care îl stabileau împreună.
# Dar cu Gabriel Gherghe, celălalt adjunct al IPJ Argeş?
– Nu l-am văzut niciodată acasă la Crăciun, dar şi cu Gherghe se întâlnea, de exemplu în bezinării. La o întâlnire la OMV l-am dus chiar eu pe Crăciun. Au stat la o masă şi au vorbit. Cu un procuror militar de la București se mai întâlnea Crăciun, dar nu îmi amintesc numele acestuia, cu Luțu (comisar de poliție Vasile Luțu din carul IPJ Argeş), la fel, se vedea și cu Bâlă. Palaghia (procurorul Laurențiu Palaghia, fost la DNA Pitești, acum la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş) era în anturajul lui, prin intermediul judecătoarei Inghe Cornelia. Ce știu de la prieteni și îmi aduc aminte e că, la nunta fiului judecătoarei Inghe, ţinută la Cornul Vânătorului, a fost Palaghia și încă un procuror, nu-i ştiu numele. Am auzit că, de la denunțul pe care i l-am făcut la DNA, judecătoarea Inghe s-ar fi îmbolnăvit. Cum este posibil așa ceva?
# Cât de bine o cunoșteați pe judecătoarea Cornelia Inghe Ene de la Judecătoria Piteşti?
– Păi dacă mergeam la apartamentul ei din strada Banatului şi îi plăteam facturile? Am muncit şase luni la casa din spate de la Selena, pe care i-a făcut-o lui fiu-său. De cel puțin două ori pe săptămână, judecătoarea Inghe Cornelia venea la Crăciun și bea câte două sticle de whisky. Când pleca, acesta îi dădea carne, murături, zarzavaturi  pentru acasă… Ea stătea în Banatului. Nu putea ea să urce cu bagajul, cu toacele alea, aşa cum purta ea, şi mă trimitea Crăciun pe mine. După ce ajungeam, că stătea la etaj, îmi zicea: Hai, Ciobi, să mai bem un pahar de whisky! La procesul pentru terenul meu, depuneam dosarul și, dacă nu pica la Inghe la complet, că nu era ziua ei, nu îl depuneam. Patru ani s-au folosit de mine, ea şi Crăciun. Am scris totul în denunţul la DNA.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu