Web Analytics

Cargo, Trooper şi Alternosfera vor concerta la Festivalul Stonebird de la Corbi

de | 20.02.2020 13:09 | Cultură

# Festivalul Stonebird va fi tradus în limbajul mimico-gestual # Jurnalul de Argeș este partener media al evenimentului

Organizatorii Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România, au definitivat lista trupelor ce vor concerta la a treia ediție a festivalului, ce se va desfășura în comuna Corbi între 7 și 9 august. Iar lista este una plină de trupe grele. Este vorba de Cargo, Trooper, Alternosfera, Bucovina, C.A.S.H. Riot Monk, Altar și Hollywood Rose (trupă-tribut Guns’n’Roses din Ungaria). Jurnalul de Argeș este partener media al evenimentului.
După cum ne-a precizat Mihai Capet, unul dintre organizatorii evenimentului, Festivalul Stonebird va fi tradus în limbajul mimico-gestual. Iar cea care va ”traduce” muzica va fi Lavinia Chițu, prima interpretă autorizată din România în limbajul mimico-gestual.
Lavinia Chițu are 28 de ani și s-a născut în Pitești. Ea se numără printre puținii interpreți-traducători de muzică în limbajul semnelor din România. Recent, a devenit cunoscută și în străinătate, unde a lansat primul videoclip în limbajul mimico-gestual din Turcia.
La primele două ediții ale Stonebird au fost prezenți peste 10.000 de fani din țară și de peste hotare. Iar lista de invitați care au susținut concerte a fost una plină de nume consacrate, de la Dave Evans, primul solist al trupei AC/DC, și David Reece, fost solist al trupei Accept, până la Cristi Minculescu, Valter&Boro și trupele Timpuri Noi, Bucovina, Zob, Alex Calancea&Lupii sau The Rock, cea mai bună trupă-tribut AC/DC din Europa.
Ideea acestui inedit festival rock în mediul rural aparţine unor tineri pasionaţi de muzica rock: Mihai Capet – pilot de curse şi actor, Daniel Ignat – solistul trupei The Rock, Traian Mitroi – om de afaceri şi Bogdan Năstase – om de afaceri şi pilot de curse.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii