Web Analytics
scris joi, 20.02.2020

Cargo, Trooper şi Alternosfera vor concerta la Festivalul Stonebird de la Corbi

# Festivalul Stonebird va fi tradus în limbajul mimico-gestual # Jurnalul de Argeș este partener media al evenimentului

Cargo, Trooper şi Alternosfera vor concerta la Festivalul Stonebird de la Corbi

Organizatorii Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România, au definitivat lista trupelor ce vor concerta la a treia ediție a festivalului, ce se va desfășura în comuna Corbi între 7 și 9 august. Iar lista este una plină de trupe grele. Este vorba de Cargo, Trooper, Alternosfera, Bucovina, C.A.S.H. Riot Monk, Altar și Hollywood Rose (trupă-tribut Guns’n’Roses din Ungaria). Jurnalul de Argeș este partener media al evenimentului.
După cum ne-a precizat Mihai Capet, unul dintre organizatorii evenimentului, Festivalul Stonebird va fi tradus în limbajul mimico-gestual. Iar cea care va ”traduce” muzica va fi Lavinia Chițu, prima interpretă autorizată din România în limbajul mimico-gestual.
Lavinia Chițu are 28 de ani și s-a născut în Pitești. Ea se numără printre puținii interpreți-traducători de muzică în limbajul semnelor din România. Recent, a devenit cunoscută și în străinătate, unde a lansat primul videoclip în limbajul mimico-gestual din Turcia.
La primele două ediții ale Stonebird au fost prezenți peste 10.000 de fani din țară și de peste hotare. Iar lista de invitați care au susținut concerte a fost una plină de nume consacrate, de la Dave Evans, primul solist al trupei AC/DC, și David Reece, fost solist al trupei Accept, până la Cristi Minculescu, Valter&Boro și trupele Timpuri Noi, Bucovina, Zob, Alex Calancea&Lupii sau The Rock, cea mai bună trupă-tribut AC/DC din Europa.
Ideea acestui inedit festival rock în mediul rural aparţine unor tineri pasionaţi de muzica rock: Mihai Capet – pilot de curse şi actor, Daniel Ignat – solistul trupei The Rock, Traian Mitroi – om de afaceri şi Bogdan Năstase – om de afaceri şi pilot de curse.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...