Web Analytics

Cargo, Trooper şi Altar vor concerta la a treia ediţie a Festivalului Stonebird

de | 5.12.2019 13:10 | Cultură

Organizatorii Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România, au anunțat primele trei trupe care vor concerta la a treia ediție a festivalului, ce se va desfășura în comuna Corbi între 7 și 9 august 2020. Este vorba de trei dintre cele mai în vogă trupe rock ale momentului: Cargo, Trooper și Altar. Jurnalul de Argeș este partener media al evenimentului.
La primele două ediții ale Stonebird au fost prezenți peste 10.000 de fani din țară și de peste hotare. Iar lista de invitați care au susținut concerte a fost una plină de nume consacrate, de la Dave Evans, primul solist al trupei AC/DC, și David Reece, fost solist al trupei Accept, până la Cristi Minculescu, Valter&Boro și trupele Timpuri Noi, Bucovina, Zob, Alex Calancea&Lupii sau The Rock, cea mai bună trupă-tribut AC/DC din Europa.
Ideea acestui inedit festival rock în mediul rural aparţine unor tineri pasionaţi de muzica rock: Mihai Capet – pilot de curse şi actor, Daniel Ignat – solistul trupei The Rock, Traian Mitroi – om de afaceri şi Bogdan Năstase – om de afaceri şi pilot de curse.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii