Care sunt lăcașurile de cult ce urmează să primească bani de la Consiliul Județean

de | 21.06.2021 08:31 | Actualitate, Politica si Administratie

Consiliul Județean Argeș acordă noi fonduri pentru lăcașurile de cult. Este vorba, în total, de 500.000 de lei. Banii se dau pe bază de proiect.

Vor fi finanțate următoarele proiecte:

Parohia Așezământul Sfinții Împărați Constantin și Elena din Pitești – “Sculptură la interiorul bisericii” 50.000 de lei; Mănăstirea Slănic, Aninoasa – Lucrări de reabilitare a bisericii Mănăstirii Slănic – 100.000 de lei; Schitul Sf. Nifon Patriarhul
Constantinopolului și Sf. Teodora de la Sihla, Corbeni – Continuare lucrări de “Construire Schit Sf. Teodora de la Sihla, Oești” – 45.000 de lei; Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului – Cofinanțarea proiectului “Construire Așezământ cultural – filantropic Calinic Argeșeanul”, Corbeni – 90.000 de lei; Patriarhia Română – Schitul
Dragoslavele – Lucrări de amenajare pod mansardă – Casa egumenească-vila 2 a Schitului Dragoslavele – 110.000 lei; Parohia Găvana III, Pitești – Lucrări de finisaj interior/exterior la Biserica Cimitirului, Parohia Găvana III – 40.000 de lei; Parohia Prundu III, Pitești – Continuare lucrări de pictură murală în tehnica frescă la Biserica parohială – 10.000 de lei; Parohia Pițigaia, Stâlpeni – Lucrări de reparații la Biserica parohială Pițigaia – 20.000 de lei; Parohia Sf. Ioan Botezătorul, Pitești – Finalizare lucrări construire Centru Social-Cultural “Ghenadie Arhiereul” – 35.000 de lei.

(A.N)

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii