Web Analytics

Care este starea judecătoarei care a încercat să se sinucidă. Ce avere are Gabriela Iordache

de | 18.03.2018 17:27 | Actualitate

tentativa suicid gabriela iordacheJudecătoarea Gabriela Iordache, care a încercat să se sinucidă în această dimineaţă cu clor şi detartrant, după care şi-a tăiat venele, a fost adusă în stare foarte gravă la Spitalul Floreasca din Capitală, intubată şi ventilată mecanic. Informaţia ne-a fost confirmată de surse din cadrul Spitalului Floreasca. Judecătoarea este internată de aproape 12 ore la secţia Toxicologie de la Spitalul Floreasca.

Misterul în jurul tentativei de sinucidere persistă în continuare. Asta şi pentru că judecătoarea Gabriela Iordache nu avea probleme în familie şi avea o relaţie excelentă cu soţul şi copiii, după cum ne-au confirmat surse judiciare. Nici în biletul de adio lăsat, judecătoarea nu invoca vreun motiv al gestului său, aceasta scriind că îşi cere scuze pentru gestul său şi că are încredere că soţul său va avea grijă cum se cuvine de cei doi copii. Gabriela Iordache are 45 de ani şi este unul dintre cei mai apreciaţi magistraţi din Argeş.
Conform ultimei declaraţii de avere depuse pe 21 iulie 2017, judecătoarea Gabriela Iordache a avut în 2016 un venit de 208.330 lei, iar soţul său, executorul judecătoresc Ion Iordache a avut venituri de 561.622 lei. Gabriela Iordache avea la data depunerii declaraţiei un cont de 93.000 lei la BRD, iar împreună cu soţul său deţinea patru terenuri în oraşul Ştefăneşti, o casă bătrânească şi o casă de 240 mp tot în Ştefăneşti, 3 apartamente, dintre care două în Constanţa, precum şi trei maşini, un Suzuki Grand Vitara, un Audi A6 şi o Toyota Land Cruiser.
Gabriela Iordache a fost preşedintele Judecătoriei Piteşti timp de cinci luni în 2014, după ce mai mulţi ani a fost vicepreşedinte.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii