Web Analytics
scris sâmbătă, 20.11.2021

Caravana Vaccinării a ajuns la Pitești! 101 persoane au fost vaccinate până la această oră

Caravana Vaccinării #Oamenicamine este prezenta weekendul acesta în Piața Primăriei din Pitești, în spatele Teatrului “Alexandru Davila”.

Caravana Vaccinării a ajuns la Pitești! 101 persoane au fost vaccinate până la această oră

 

Caravana oferă doua fluxuri de vaccinare: Pfizer și Johnson&Johnson, funcționale de la ora 8 până la ora 20, în ambele zile de Weekend.
Prefectul județului, Radu Perianu ne-a transmis că sâmbătă, s-au vaccinat 101 persoane în doar 4 ore.

 

Sunt multe nelămuriri în spațiul public legate de vaccinare și sunt convins că specialiștii care participă la Caravană le vor putea răspunde. Imediat după conferința de presă au fost persoane care ne-au pus întrebări. Acesta este scopul evenimentului, ca cei în măsură să răspundă, să o facă și apoi oamenii să se vaccineze, a mai spus prefectul de Arges.

Alături de Radu Perianu, la deschiderea evenimentului au mai participat subprefecții Lucian Ionescu și Dragoș Predescu, primarul Municipiului Pitești, Cristian Gentea, reprezentanți ai Consiliului Județean Argeș, conducerea Direcției de Sănătate Publică Argeș, a Universității Pitești și medici specialiști.

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...