Web Analytics

Caravană Terapeutică, la Pitești. Se promovează importanța  psihoterapiei pentru o viață sănătoasă

de | 30.06.2022 09:46 | Actualitate

 

Caravana Terapeutică este un proiect al Asociației Enable Emotions, prin care  o echipă extinsă de psihologi și psihoterapeuți voluntari promovează  impactul pozitiv al psihoterapiei pentru o viață sănătoasă și împlinită. 

• În weekendul 2-3 iulie, între orele 10:00-19:00 în Piața Vasile Milea – Platou  Mobilux din Pitești este așteptată orice persoană interesată să afle mai multe  despre psihoterapie, să afle concepte generale din psihologie, dar și lucruri noi  despre sine, prin aplicarea și interpretarea unor chestionare despre scenariul de  viață. 

• Cu sprijinul psihoterapeuților locali, cei interesați pot beneficia ulterior de până  la 2 ședințe gratuite de psihoterapie. 

Citește și: Dan Tudor: „Nu vin la Piteşti să rup uşile sau să-i pun pe oameni la punct”

Asociația Enable Emotions pornește la drum cu Caravana  Terapeutică, un cabinet terapeutic mobil, al cărui scop este să promoveze importanța  psihoterapiei pentru o viață sănătoasă și împlinită. Prima oprire a Caravanei Terapeutice  este la Pitești, în weekendul 2-3 iulie 2022.  

Cu sprijinul Primăriei Municipiului Pitești, Caravana Terapeutică și psihologii și  psihoterapeuții voluntari se vor afla între orele 10:00-19:00 în Piața Vasile Milea – Platou  Mobilux din Piteşti, judeţul Argeș. 

Sunt așteptate toate persoanele interesate să afle mai multe despre psihoterapie, cum  arată și ce se întâmplă într-un cabinet de terapie, să afle concepte generale din psihologie,  dar și lucruri noi despre sine, prin aplicarea și interpretarea unor chestionare despre  scenariul de viață. “Psihoterapia este pentru nebuni” nu este decât un mit și vrem să-l înlăturăm. De cinci ani  oferim în fiecare an pe plaja din Vama Veche informații despre importanța psihoterapiei  și a impactului acesteia pentru o stare de bine și o viață sănătoasă. Prin Caravana  Terapeutică ajungem dincolo de Vama Veche și mai aproape de visul nostru de a face  psihoterapia accesibilă oricărui român. În 2022 ne propunem să vorbim cu peste 1.000  de oameni din 10 orașe mici și mijlocii din țară, cu sprijinul și implicarea psihoterapeuților  locali, care oferă gratuit ședințe de terapie celor interesați.” – Alexandru Bușilă, fondator  Asociația Enable Emotions, psihoterapeut.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *