Web Analytics

Caravana Smart City se apropie de Piteşti

de | 11.04.2019 12:57 | Economie

Programul Caravana Smart City, organizat de Asociaţia Română pentru Smart City şi Mobilitate și desfăşurat sub înaltul patronaj al Ministerului Energiei, este unicul program de promovare a conceptelor Smart City şi de informare a factorilor decidenţi cu privire la noile tehnologii, a modalităţilor de implementare şi mai ales a oportunităţilor de finanţare a acestora. Caravana Smart City a intrat în atenţia autorităţilor statului pentru diseminarea informaţiilor pentru programele de eficienţă energetică şi nu numai, iar Ministerul Energiei a devenit partener al programului încă de la lansarea acestuia, în septembrie 2017.
Piteșteanul Robert Tudorache (foto), secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei, a declarat: „Acest proiect al Asociaţiei Române pentru Smart City şi Mobilitate este unicul program de promovare a conceptului Smart City şi de informare a factorilor decidenţi cu privire la tehnologiile noi, accesibile şi uşor de implementat”.
Programul Caravana Smart City a fost premiat în cadrul Galei EduManager.ro pentru rezultatele excepţionale şi a fost selectat în lista scurtă a finaliştilor în cadrul evenimentului internaţional Transport&Ticketing Awards 2018, la categoria Smart City 2018, unde competiţia s-a purtat cu lideri ai domeniului. În perioada următoare opriri ale caravanei vor avea loc la Cluj-Napoca, Iaşi, Bacău, Brăila, Galaţi, Buzău, Călăraşi, Piteşti, Târgovişte, Craiova, Constanţa, Oradea şi Bucureşti.
F. Silvestru

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii