Web Analytics
scris miercuri, 09.06.2021

CARAVANĂ MOBILĂ DE VACCINARE LA MOȘOAIA. PRIMARUL LIBERAL ION NECULA S-A IMUNIZAT ÎMPREUNĂ CU FAMILIA

Liberalii argeșeni susțin în continuare campania de vaccinare. Astfel, primarul liberal al comunei Moșoaia, Ion Necula, a organizat marti, împreună cu o echipă de la Spitalul Militar de Urgență “Dr Ion Jianu” din Pitești, un centru mobil de vaccinare. Mai mult, primarul s-a folosit de această ocazie să se imunizeze împotriva virusului SARS-CoV-2, împreună cu soția și fiica. Edilul a încercat astfel, prin exemplul personal, să convingă cât mai mulți locuitori ai comunei că vaccinarea este cea mai bună soluție pentru revenirea la normalitate.
Alături de primarul Ion Necula și viceprimarul Adrian Frântură, la centrul mobil de vaccinare de la Căminul Cultural Moșoaia a fost prezent și subprefectul Emanuel Soare. Acesta îi încurajează pe argeșeni să se vaccineze în număr mare, duminică fiind la Domnești, alături de președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu și mai mulți colegi liberali, la centrul mobil organizat de primarul comunei, Doru Ion Smădu.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Caravanele mobile sunt bune numai pt primari si neamurile lor?Dacă aveti sânge în instalație,ca jurnaliști,puteti sa răspundeți,daca nu sunteti niste lasi.

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită