Caravana Educației, proiect al TSD, a ajuns în Argeș

de | 22.05.2022 13:34 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Caravana Educației, un proiect de anvergură inițiat de Tineretul Social- Democrat, a ajuns astăzi în Argeș, în comuna Ștefan cel Mare.

 

PSD Argeș transmite: 

Citește și: Reportaj în iadul defrişărilor, la 1.700 m altitudine. Acum se replantează aici 100 ha de molid

“Grație acestui proiect, elevii de clasa a VII-a și a VIII-a se pot pregăti suplimentar, gratuit, pentru primul lor examen important, Evaluarea Națională. 

Educația reprezintă o prioritate pentru PSD, pregătirea Evaluării Naționale fiind un prim pas pentru încurajarea elevilor către o educație superioară. 

O clasă pe roți a ajuns astăzi în comuna Ștefan cel Mare, elevii din localitate participând la lecții de limba română și matematică. Autocarul TSD este dotat cu tot ce este necesar pentru un proces educativ de cea mai înaltă calitate, elevii fiind și ei impresionați de condițiile din clasa inedită în care s-au pregătit suplimentar. 

Citește și:Raliul Argeșului. Probe la Godeni și Mateiaș, astăzi 

La evenimentul menit să vină în sprijinul elevilor din localitate au luat parte și președintele Consiliului Județean Argeș și președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă, deputatul PSD de Argeș, Remus Mihalcea, primarul Ion Parpală, dar și consilierul județean Cătălin Mîndroc.

Profesorii și elevii au răspuns pozitiv acestei inițiative puse în practică de Tineretul Social-Democrat.

Elevii au la dispoziție link-ul https://caravanaeducatiei.ro/ pentru a parcurge programul și în sistem online.”

Acest articol este despre: Caravana educatiei,psd arges,tsd

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…
Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează că la această oră este nevoie să folosim rațional rezervele de apă pentru toate folosințele. Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea monitorizează permanent volumele din principalele lacuri de acumulare și...

Film în premieră la Cinematograful ”București”
Film în premieră la Cinematograful ”București”

Sâmbătă, 9 iulie 2022, ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București” va fi proiectat, în premieră, filmul „Copilul teribil”, cu Oliver Masucci, Hary Prinz, Katja Riemann, Felix Hellmann și Anton Rattinger în rolurile principale, în regia lui Oskar Roehler. Filmul a...

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...