Web Analytics
scris vineri, 24.05.2024

CAR-ul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, împrumuturi cu dobândă avantajoasă

La Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului s-a desfășurat ședința anuală a Adunării Generale a Casei de Ajutor Reciproc (CAR).
Evenimentul s-a desfășurat în prezența arhiepiscopului Calinic Argeșeanul și a arhimandritului Caliopie Cristian Ichim – consilier economic al Eparhiei și preşedintele CAR.

CAR-ul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, împrumuturi cu dobândă avantajoasă


De asemenea au fost de față reprezentanţii celor 6 protopopiate din cuprinsului județului Argeș care sunt implicaţi în activităţile C.A.R din teritoriu şi membrii în Adunarea Generală.

Citește și Citește UE: Grup de dezbatere al cetățenilor europeni pe tema „Combaterea urii din societate”


A fost citită darea de seamă pe anul 2023 și bugetul pe anul 2024, fiind prezentate cheltuielile, veniturile şi toate activităţile organizaţiei. Au fost evidențiate eforturile depuse de toți responsabilii pentru buna desfășurare a activității finaciare, pentru promptitudinea de a veni în sprijinul membrilor CAR, fiind subliniat în același timp care este rolul acestei instituții financiare.

Pentru anul 2024 au fost luate diferite măsuri financiare menite să atragă noi membri și să ofere celor activi posibilitatea de a face împrumuturi la dobânzi foarte avantajoase.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită