Web Analytics

Căpitanul lui FC Argeș, dorit de Universitatea Craiova

de | 5.06.2023 17:21 | Actualitate, Home, Sport

Universitatea Craiova dorește să se întărească în apărare. Potrivit ProSport, oltenii sunt interesați de aducerea lui Costinel Tofan (26 ani), căpitanul lui FC Argeș. Deocamdată, situația jucătorilor de la FC Argeș este incertă după ce clubul a retrogradat. Cel mai probabil, jucătorii străini își vor rezilia contractul și vor pleca din Pitești. Situație care-l deranjează pe Costinel Tofan, care susține că românii au dus greul la echipă.

Citește și: Accident la Drăganu, cu trei mașini! Ambulanța a preluat o persoană

„Sunt foarte supărat, am muncit aici 6 ani, am dat totul, sunt piteștean. Mi-e rușine să ies pe stradă, să văd oamenii, au crezut în noi, dar n-am putut să facem nimic. Am luptat până în ultima etapă dar n-am putut să mai facem nimic. N-aș vrea să dau vina pe nimeni, toți antrenorii au fost de valoare, dar cred că totul s-a schimbat după plecarea lui Prepe. Atunci a fost momentul cheie și atât pot să vă spun, este clubul meu de suflet, echipa mea de suflet, am muncit 6 ani și nu vreau să dau în ei. O întrebare grea, este greu ca unii să aibă mii de euro salarii, acum să rupă contractul și să plece acasă, și proștii, românii, cu salariile cele mai mici, care au luptat, să rămână. Noi de ce să rămânem?

Citește și: A murit în Biserică, în Duminica Rusaliilor

Nu pot să spun acum, dacă rămân colegii mei, rămân și eu. Vreau să mă gândesc 3-4 zile, a fost un an foarte greu, foarte încărcat. Nu au fost bătăi între străini și români, dar neavând rezultate, te ia capul, ai nervi la antrenamente. A fost un an foarte greu, sper că am învățat toți lucruri și sper ca această echipă să revină în prima ligă pentru că acolo îi este locul”, a declarat Costinel Tofan la finalul returului cu Dinamo, disputat pe stadionul din Mioveni.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Comentariu *Se duce dracului si banchetul sub glorioasa domnie a luGentea!!?Mihai Măciucă la U BT CLUJ.Asa ,cadrelor,vedeți că nu mai aveți bani.Ce o sa faceti in pulivalenta..nunți?De ce nu scrii despre asta,domniță,

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *