Web Analytics

Cantonament în Antalya pentru Eagles Football Academy UK, condusă de piteşteanul Gabi Dumitru

de | 4.03.2021 13:12 | Actualitate, Sport

Eagles Football Academy UK, cea mai mare academie românească din diaspora, confirmă participarea în cantonamentul din Antalya, în perioada 4-10 aprilie, la categoriile de vârstă 2004-2005 și 2010-2011. Academia fondată în Anglia și condusă de piteșteanul Gabi Dumitru, fost fotbalist în Liga 1 la FC Argeș, Rapid, Dinamo, Chindia, Gloria Bistrița și Universitatea Craiova, va disputa și 8 meciuri amicale.
”În aceeași perioadă, 5-10 aprilie, vom organiza și Senior Cup Antalya pentru orice fel de echipă de OLD-BOYS sau formații de amatori și semiamatori. Aviz și părinţilor însoțitori, vă puteți forma propria formație…
Aici, de-a lungul timpului, au efectuat cantonamente echipe de seniori ca CFR Cluj, FC Vaslui, Universitatea Craiova, FC Brașov, FC Argeș, Rapid București, Farul Constanța, Gloria Bistrița, Poli Timișoara, Pandurii Tg Jiu, Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești, Ceahlăul Piatra Neamț, UTA, Metaloglobus, Gloria Buzău, CSM Reșița, Otopeni București, Alba Iulia și alte peste 350 cluburi profesioniste din străinătate”, se menționează pe pagina de FB a școlii de fotbal conduse de fostul alb-violet Gabi Dumitru.

Citește și Şcoala de la Londra a lui Gabi Dumitru – un acord cu agenţia fraţilor Becali

Citește și După şcoală de fotbal la Londra, Gabi Dumitru face şi colegiu în parteneriat cu Ministerul Educaţiei din UK

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii