Web Analytics

Cântărețul de manele Dani Mocanu, ”călcat” azi de mascați

de | 28.07.2022 13:12 | Actualitate, Home

Azi dimineață, polițiștii au început o percheziție în Ștefănești, Argeș, într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase, după cum susțin surse G4Media.

Citește și: Ginerele primarului de la Vulturești, trimis în judecată pentru mai multe infracțiuni


Suspectul este Daniel Mocanu, cunoscut ca Dani Mocanu, cântăreț de manele. Acesta ar fi amenințat cu un cuțit un tânăr, într-un club din Târgu Mureș, filmarea a ajuns pe Tiktok, iar polițiștii s-au sesizat din oficiu.
Cu cinci ani în urmă, conform sursei citate, Mocanu a fost arestat și pus sub acuzație în cadrul unei acțiuni organizate de DIICOT Dâmbovița, fiind bănuit de conducerea unui grup infracțional organizat, specializat în proxenetism, spălare de bani și trafic de persoane. Mocanu, alături de alte 11 persoane, era acuzat că a trimis fete tinere să se prostitueze în Marea Britanie și Irlanda. În 2020, Mocanu a fost trimis în judecată pentru săvârșirea incitare la ură sau discriminare.

De notat și că doi jurnaliști, aflați în afara curții imobilului, au fost agresați de frații manelistului, prin expresii jignitoare. Conflictul a fost aplanat de mascați, dar incidentul s-a lăsat și cu amenzi.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *