Web Analytics
scris luni, 04.03.2024

Când va fi înmormântat Sergiu Mândreanu, patronul „Alpitex”!

Sergiu Mândreanu, un important om de afaceri din Argeș, s-a stins subit din viață, duminică seara, la vârsta de 77 de ani (neîmpliniți). Surse din apropierea familiei ne-au confirmat că el a suferit un infarct, deși nimic nu prevestea acest lucru. Era, cum s-ar spune, pe picioare.

Când va fi înmormântat Sergiu Mândreanu, patronul „Alpitex”!

Citiți și: Mircea Lucescu, șocat când a auzit că a fost urmărit de Securitate: „Nu pot să cred așa ceva. E prima oară când aud”

Sergiu Mândreanu era foarte cunoscut și apreciat în domeniul producției de mobilier din județul Argeș, din funcția de director de producție el conducând ani buni fabrica „Alprom”.

Apoi a înființat „Alpitex”, unde s-a remarcat, de asemenea, cu mobila fabricată, atât în țară, dar și în străinătate.

A iubit fotbalul, a jucat fotbal, a fost prieten și regretatul Nicolae Dobrin, dar și cu alte legende ale echipei FC Argeș.

Familia lui, soția, doi copii și nepoții sunt șocați de această pierdere. Cei care l-au cunoscut, prieteni, oameni de afaceri sunt, de asemenea, consternați.

Slujba de înmormântare va avea loc joi, 7 martie, la ora 12, la Biserica „Sfânta Vineri” din Pitești. Corpul neînsuflețit va fi depus începând de marți, 5 martie, la Capela acestei biserici.

Înmormântarea va avea loc la Cimitirul „Sf. Gheorghe” din Pitești.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Un excelent inginer si nu in ultimul rand un foarte bun coleg! Odată cu plecarea unor astfel de profesioniști începem cu adevărat să simțim tot mai acut… practic dispariția unei nobile meserii in Pitești…aceea de creatori de mobila. In anii 60-80, CPL Pitești cu cele 20 de fabrici era cel mai mare si mai apreciat combinat de prelucrare a lemnului din sud-estul Europei… cu mii de tineri talentați ce produceau mobilă aproape numai pentru export… In vest, visul familiilor tinere era sa-si achiziționeze o mașină germană… și mobilă românească de la Pitești… Drum lin spre stele dragă Sergiu… Dumnezeu sa te odihnească! George

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *