Web Analytics

Câmpulungul visează parcări moderne, dar are documentaţiile învechite

de | 14.10.2021 15:49 | Actualitate, Economie, Politica si Administratie

Moda votului dat aiurea sau în necunoștință de cauză revine în Consiliul Local Câmpulung, după ce pe vremea lui Țâroiu devenise chiar o obișnuință. Iar un asemenea lucru a fost consemnat la ultima întrunire a aleșilor locali, care au fost puși în fața proiectelor de hotărâre legate de două imense obiective de investiții, două parcări supraetajate.

Pe lista de proiecte aflate la dispoziția Companiei Naționale de Investiții în vederea aprobării la finanțare se află și cele având ca obiect realizarea de parcări supraetajate în centrul Câmpulungului și în cartierul Vișoi. Sunt două obiective pentru a căror construcție a fost estimat un cost total de peste patruzeci de milioane de lei. Detaliat, pentru fiecare în parte, consilierii de la Câmpulung au aprobat studiile de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici, însă voturile au fost date inutil. Documentațiile pentru cele două obiective de investiții nu mai sunt actuale, un eventual semn de acceptare de la Compania de Investiții ducând automat la repunerea spre aprobare a unor noi indicatori tehnico-economici.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Ambiţii pe verticală la Câmpulung, cu două parcări

Citește și Directoarea economică de la Primăria Câmpulung a fost infectată cu Covid. Violeta Iarca: „Starea mea să zicem că este bună. Acum totul depinde şi de Dumnezeu”

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii