Web Analytics
scris joi, 07.12.2023

Câmpulungul, sub amenințarea falimentului

Poprirea pe conturi sau întreruperea serviciului de colectare a gunoiului sunt cele două variante luate în calcul de Financiar Urban pentru a forța municipalitatea câmpulungeană să-i achite o datorie de un milion și jumătate de lei! Perspectiva a fost anunțată public de edilul localității, iar directorul economic al Primăriei, Violeta Iarca, a declarat că s-a obținut o păsuire din partea firmei de salubritate până pe 10 decembrie, răgaz ce permite administrației locale să achite salariile funcționarilor publici. Dar datoria trebuie achitată, deși nu s-au găsit până acum resurse bugetare. La dispoziția municipalității se aflau la finalul lunii trecute doar 438.000 de lei pentru plata unei părți din datorie.

Câmpulungul, sub amenințarea falimentului

Se înregistrează restanțe și către firmele care asigură mentența softurilor folosite la Primărie, inclusiv la cel pentru impozite și taxe. Iar un posibil gol de casă nu va mai putea fi acoperit la fel cum s-a procedat la finalul anului trecut, în condițiile în care nu mai există niciun ban ca excedent bugetar. Este și unul dintre motivele invocate de conducerea Câmpulungului pentru refuzul de a suplimenta bursele școlare. Adică, vorba Elenei Lasconi, ”noi nu băgăm Primăria în faliment pentru niște acțiuni populiste”!
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Câmpulungul are plan strategic instituţional

Citește și De ce nu vrea să ne spună Inspectoratul de Stat în Construcţii cum şi-a construit sediul din Piteşti pe situl urban?

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *