Web Analytics

Câmpulungul nu are probleme la ATI

de | 19.11.2020 13:08 | Actualitate

Atenția acordată în prezent secțiilor și compartimentelor de Anestezie și Terapie Intensivă, după tragedia de la Piatra Neamț, are drept consecință și verificarea minuțioasă a acestora, inclusiv în Argeș. La Spitalul Municipal Câmpulung, acolo unde compartimentul ATI dispune de 14 paturi, toate ocupate, s-au efectuat deja verificări interne, concluzia fiind că și personalul este instruit pentru a preîntâmpina evenimente nedorite. Potrivit medicului Andrei Aron (foto), consilierul primarului Elena Lăsconi pe probleme de sănătate, ”la Spitalul Municipal nu se fac investiții și nu se modifică structura Secției ATI. Nu există o suprasolicitare a rețelei electrice, pentru că nu s-au suplimentat numărul de paturi și numărul aparatelor care funcționează în același timp”. ”La momentul renovării Secției ATI, toată instalația electrică a fost înlocuită”, a declarat Aron.

Citește și Dr. Andrei Aron, noul manager al Spitalului Câmpulung: „Lucrez să stabilizez situaţia spitalului şi analizez persoanele din jurul meu”

Citește și Elena Lasconi l-a „parcat” şi pe medicul Aron lângă ea

Potrivit acestuia, în această perioadă se lucrează la Secția Chirurgie și la cea Medicală. Acolo se suplimentează numărul prizelor de oxigen prin extinderea rețelei de oxigen. ”Acest lucru înseamnă că se trag țevi care vor transporta oxigenul de la stația de oxigen (care este în exteriorul spitalului) către mai multe paturi din cele două secții. Funcționarea prizelor de oxigen nu presupune utilizarea electricității, deci nu supraîncarcă rețeaua de electricitate existentă”, a precizat medicul Andrei Aron.
C.I.B.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii