Web Analytics

Câmpulungul a intrat în 2017 cu oameni noi, dar fără realizări

de | 4.01.2017 17:12 | Actualitate

În anul care tocmai a trecut, la Câmpulung a intervenit schimbarea, în fapt mai multe modificări la conducerea unor instituţii publice. În primul rând a redevenit primar un membru PSD, după ce un liberal a fost ales de trei ori la rând pentru a conduce administraţia localităţii, iar în Consiliul Local se regăseşte nu mai puţin de o duzină de noi membri.
Feţe noi au apărut şi la nivelul şefiei Poliţiei Locale, a patru structuri militare şi a apărut un nou adjunct la Poliţia Municipală. Judecătoria are un nou preşedinte începând cu ianuarie 2017 şi tot în acest an va fi desemnat, prin concurs, şi noul prim-procuror al Parchetului. Exceptând administraţia locală – şi aici cu unele excepţii – cei nou apăruţi la comandă sunt tineri, unii chiar foarte tinerii.
Dacă din acest punct de vedere municipiul muscelean a marcat o premieră pozitivă, în activitatea administrativă tot stagnarea a fost cuvântul de ordine. Modul în care Câmpulungul a fost condus a făcut ca doar o mică parte a investiţiilor propuse la întocmirea bugetului să fie realizată. Sub promisiunea noului primar de preluare a lucrărilor în noul an, au trecut în 2017 realizarea unui loc de joacă acoperit la fosta Piaţă Grui, finalizarea lucrărilor la dezastrul numit „Reabilitarea parcurilor şi a centrului istoric”, un alt loc de joacă în Vişoi, finalizarea aducţiunii de rezervă pentru alimentarea cu apă, extinderea sistemului de supraveghere video şi modernizarea Pieţei agro-alimentare.
C.I.B.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii