Web Analytics
scris joi, 04.01.2024

Câmpulungul a îngrăşat porcul pe final de an

Sub presiunea riscului de a suprasolicita bugetul local în 2024 pentru finalizarea unor proiecte de investiții inițiate în cadrul GAL Câmpulung, finanțate cu fonduri europene, administrația locală din municipiul muscelean a dat ordin pe unitate ca toți constructorii să forțeze lucrările pe final de an. Așa s-a făcut că s-a lucrat inclusiv pe 29 decembrie pentru forțarea la limită a avansării lucrărilor, cu consecința obținerii a cât mai multor bani europeni pentru proiectele aflate în implementare.

Câmpulungul a îngrăşat porcul pe final de an

Pe 10 decembrie 2023, pentru a nu pierde finanțarea europeană a cărei alocare avea ca termen limită 31 decembrie, administrația câmpulungeană a trecut opt proiecte de pe GAL pe bugetul local, cu nou termen de finalizare 31 decembrie 2024. Iar în zilele rămase până la încheierea lui 2023 s-a lucrat intens pe șantiere, tocmai în ideea de a obține cât mai mult din alocarea externă și de a avea cât mai puțini bani de atribuit proiectelor în 2024, din bugetul local.
C.I.B.

Citește și Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeş, înscrisă la masa credală în falimentul operatorului de deşeuri de la Câmpulung

Citește și Câmpulungul, omis din lista de ajutoare de la Guvern

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *