Câmpulungenii, separaţi prin „gard” la concertul lui Fuego, de Sfântul Nicolae

de | 8.12.2021 16:15 | Actualitate, Cultura, Home, Politica si Administratie

Seara de Sfântul Nicolae a fost sărbătorită la Câmpulung pe muzica lui Fuego, a Corneliei și a lui Lupu Rednic, precum și prin concertele unor artiști locali. Pentru a respecta măsurile impuse împotriva Covid-19, primărița Elena Lasconi a amenajat scena de concert și a separat publicul printr-un „gard”, astfel încât doar cei vaccinați să participe la petrecere. De parcă muzica nu s-ar fi auzit și dincolo de „gard”. Iar reacțiile câmpulungenilor nu au întârziat și încă de la primele minute ale petrecerii aceștia și-au făcut publică nemulțumirea.

Citește și Concert Andra, fasole, Fuego şi patinaj de sărbători la Câmpulung

„E barieră pentru noi, să nu ascultăm, să nu vedem!” sau „L-a adus pe Fuego pentru oamenii mai în vârstă, s-a gândit că n-o să mai apuce să-și vadă idolul odată ce i-a pus să se vaccineze!”, sunt doar două dintre reacțiile localnicilor apărute la secțiunea Comentarii a clipului urcat pe pagina de Facebook în care Elena Lasconi anunța deschiderea concertului.
Cu toate acestea, separate sau nu cu gard, cu sau fără certificat verde, sute de persoane au fost prezente, pe 6 decembrie, în centrului orașului pentru a se distra pe muzica cunoscuților artiști.

Citește și Ion Mînzînă: „Nu putem salva ideea de teatru cu autobuze, troleibuze și Fuego”

Acest articol este despre: campulung,fuego,primaria campulung

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara
Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara

Luni, 24 ianuarie, pe înălțimile de la Dâmbovicioara, locuri unde s-au jertfit numeroși ostași în ambele războaie mondiale, conducerea Consiliului Județean Argeș, prin vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, a participat la ceremonia dedicată zilei...

Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni
Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni

Accident grav, marți dimineață, pe Calea Câmpulung, din Pitești după ce o femeie a fost lovită din plin de o mașină. Evenimentul a fost anunțat de un polițist aflat în timpul liber, care a asistat victima până la sosirea medicilor. Din verificările preliminare,...