Web Analytics

Câmpulung: Proiect de donații pentru familii defavorizate, ediția de Paște

de | 4.04.2021 10:54 | Actualitate

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, voluntarii de la LEO Club Câmpulung Leolution desfășoară ediția a doua a proiectului intitulat Cutie cu magie, ce oferă posibilitatea, de a contribui prin donații la susținerea familiilor defavorizate. Donațiile pot fi atât bani, îmbrăcăminte sau rechizite.

„Dar din dar se face rai” poate fi deviza cauzei noastre. În aproprierea sărbătorilor Pascale gândul nostru s-a îndreptat către cei mai puțini norocoși decât noi pe care fiecare dintre noi îi putem ajuta.
Proiectul „Cutie cu magie” este la a doua sa ediție, prima fiind cea de iarnă. După succesul de a bucura multe suflete cu ajutorul donațiilor făcute de către oamenii din comunitatea noastră, lansăm din nou îndemnul de a vă alătura, printr-o donație, bucuriei pe care o vom aduce pe chipul unei noi serii de familii aflate în dificultate.
Donațiile pot consta atât în bani cât și în diferite obiecte precum rechizite, articole de îmbrăcăminte, aflate în stare bună.
Vă așteptăm în număr cât mai mare in centrele de colectare a donațiilor aflate în magazinele Bibanul Ciufulit din zona Kaufland și zona Pieței”, au transmis reprezentanții Leolution Câmpulung pe pagina de Facebook.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii