Web Analytics
scris joi, 20.04.2023

Câmpulung. Femeie găsită moartă în casă, cu urme de violență!

Într-un imobil din municipiul Câmpulung Muscel a fost găsită o femeie decedată, care prezintă urme de violență. În acest context, în baza delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean este abilitat să transmită următoarele:

Câmpulung. Femeie găsită moartă în casă, cu urme de violență!

Poliția Câmpulung a fost sesizată, de către o persoană, în legătură cu faptul că nu reușește să ia legătura cu o rudă a sa și se teme că ar putea fi decedată în locuința proprie.

Citește și: O mașină a luat foc în trafic la Mioveni! Șoferul s-a salvat la timp

Pentru deblocarea ușii de acces, la imobilul în cauză au intervenit pompierii argeșeni.

Polițiștii au identificat, în imobil, o femeie, de 51 de ani, decedată, care prezenta urme de violență.

Persoana bănuită de săvârșirea faptei, respectiv soțul acesteia, s-a prezentat la sediul Secției de Poliție Rurală Voinești, din județul Dâmbovița, acesta aflându-se, în prezent, în custodia polițiștilor și urmând să fie condus la sediul Poliției Argeș, pentru audieri.

Din primele verificări, nu au fost identificate, în trecut, sesizări la Poliția Câmpulung, referitoare la o eventuală stare conflictuală între cei doi soți.

A fost anunțat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, care urmează să efectueze cercetări, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale” .

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...