Web Analytics

Campioni la vârste fragede! Şcoala de kickboxing „Ambiţia Irinel” de la Câmpulung îşi prezintă campionii

de | 9.04.2020 13:16 | Sport

Școala de kickboxing ”Ambiția Irinel” de la Câmpulung își arată valoarea! Managerul Irinel Bădulescu a pus bazele unei școli de kickboxing și chiar a reușit să facă performanță cu puștii musceleni. Vorbim despre copii de peste 10 ani care au obținut rezultate remarcabile în acest sport. Iar două dintre cele mai elocvente exemple sunt Mădălin Stoica, în vârstă de 15 ani, vicecampion european, și Andrei Romeo Enache, de doar 11 ani, care deja a ajuns campion european. Iată în continuare o scurtă prezentare a celor doi sportivi care lasă deoparte orice fel de comentariu.

Mădălin Stoica – vicecampion european la Baia Mare

”Mădălin Stoica are 15 ani, 75 de kilograme și a început să practice kickboxing la vârsta de 11 ani. Este un sportiv cuminte, dornic să devină mai bun, muncește cu drag și este foarte ambițios. Nu a participat la multe competiții din cauza faptului ca el a început să practice acest sport pentru a învăța să se apare. La îndemnul colegilor și încurajat de mine, a participat și el la 5 competiții. A obținut o medalie de aur, două de argint și două de bronz. Este vicecampion european în anul 2019, competiție organizată în România, la Baia Mare. Pentru el cel mai important obiectiv al acestui an este Campionatul Mondial, care se va desfășura în Egipt – Cairo, unde o să reprezinte România, Câmpulungul, dar și clubul sportiv ACS «Ambiția Irinel». Să îi urăm mult succes în continuare tânărului sportiv!”, a spus managerul Irinel Bădulescu.

Andrei Romeo Enache – campion european la 11 ani

”Romeo Andrei Enache are doar 11 ani, 45 de kilograme și este unul dintre cei mai promițători sportivi de la Câmpulung. În anul 2016 pășea pentru prima oară în sala de antrenament, avea 7 ani și o privire dură… Părea dornic să practice acest minunat sport și nu m-am înșelat când l-am văzut…
Știam că o să reușească. Este un copil puternic, hotărât și foarte ambițios. A participat la diferite competiții, unde a dat dovadă de hotărâre și, bineînțeles, ambiție. Chiar dacă nu este un sportiv foarte tehnic, îl avantajează forța, curajul și ambiția. Este un copil care nu face pasul înapoi. Are 16 medalii, dintre care 11 de aur, 4 de argint și una de bronz. Este campion european în anul 2019, campionat desfășurat în România, la Baia Mare. Susținut foarte mult de părinți, reușește în fiecare zi să se antreneze în această perioadă acasă… Cel mai important obiectiv al acestui an este Campionatul Mondial care se va desfășura în Egipt – Cairo, unde o să reprezinte România, Câmpulungul, dar și clubul sportiv ACS «Ambiția Irinel». Să îi urăm mult succes în continuare tânărului sportiv!”, precizează managerul Irinel Bădulescu.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii