Web Analytics
scris vineri, 09.02.2024

Campionatul European de Ju-Jitsu se va desfășura la Pitești Arena

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, a anunțat că a semnat protocolul prin care Piteștiul devine orașul gazdă al Campionatului European de Ju-Jitsu U16, U18 & U21, în perioada 4 – 7 aprilie 2024. Iar în acest weekend are loc Campionatul Național Ju-Jitsu 2024.

Campionatul European de Ju-Jitsu se va desfășura la Pitești Arena

Citește și: Baschet. FC Argeș a bătut-o pe Dinamo la Pitești Arena


”Spectacol în week-end la Pitești Arena! Piteștiul găzduiește sâmbătă și duminică, 9-11 februarie, Campionatul Național Ju-Jitsu 2024, pentru toate categoriile de vârstă, pentru toate disciplinele de concurs ale Federației Internaționale Ju-Jitsu (JJIF) (Duo, Jiu Jitsu Ne-Waza, Fighting & Show)! 870 de sportivi, de la 30 de cluburi din toată țara! Intrarea în polivalentă este liberă!
O altă veste bună este că am semnat alături de Robert Perc, Președintele Uniunii Europene de Ju-Jitsu și vicepreședintele Federației Internaționale de Ju-Jitsu, și de Florentin Marinescu – Președintele Federației Române de Arte Marțiale, protocolul prin care Piteștiul devine orașul gazdă al Campionatului European de Ju-Jitsu U16, U18 & U21, în perioada 4 – 7 aprilie 2024. Succes sportivilor participanți în competiția test-event din acest sfârșit de săptămână!”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook.
Foto: Facebook Cristian Gentea

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *