Web Analytics

Campanie ALDE Pitești. Zeci de piteșteni și-au spus păsurile

de | 4.05.2018 08:15 | Actualitate

alde

Reprezentanții ALDE Pitești au stat de vorbă cu zeci de cetățeni în cartierul Craiovei.

În cadrul campaniei “Consilierul de pe strada ta”, consilierul local Ionuț Zidaru și Dan Olărescu, consilierul deputatului Andrei Gerea, au primit de la cetățenii din zona platoului Insomnia (fostul Cinema Dacia) solicitări din cele mai variate.

Mai mulți pensionari au cerut rezolvarea unor probleme legate de pensii, de la  recalculare până la indexarea greșită. Ei sunt așteptați, începând cu ziua de luni, la cabinetul parlamentar al vicepreședintelui ALDE Andrei Gerea, cu memorii în care să își prezinte în mod individual situația astfel încât să fie făcute demersurile necesare în vederea rezolvării lor.

Piteștenii din cartierul Craiovei și-au expus și multe alte nemulțumiri. Oamenii au cerut reamenajarea unei parcări și marcarea locurilor de parcare pentru locatarii din zonă, mutarea pubelelor de gunoi ( de pe strada Constructorilor – Bl.3. Bl. 20). Locatarii din zona fostului Cinema Dacia au cerut și repunerea în funcțiune a fântânii arteziene și a izvorului din zonă. Situația izvorului trebuie reglementată și în privința potabilității apei.
Cetățenii din acest cartier au solicitat și o îmbunătățire a activității polițiștilor locali pentru asigurarea ordinii în zonele de parcare, în locurile de joacă și în parcuri. Intervenția Poliției Locale a fost cerută și pe strada Cuza Vodă unde se află o proprietate abandonată în care oamenii străzii fac scandal și perturbă ordinea publică.

„O altă problemă este cea legată de câinii fără stăpân, dar cetățenii și-au exprimat și nemulțumirea față de atitudinea unora dintre stăpânii care își plimbă câinii agresivi, de talie mare, fără botniță. Cei tineri au cerut piste de biciclete și coșuri de baschet. O altă solicitare a fost fluidizarea traficului în zona Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu.
Toate problemele au fost preluate de către consilierul local Ionuț Zidaru și reprezentanții ALDE Pitești, printre care s-au aflat și vicepreședinții Cătălin Gherzan și Aurelian Mondiru, președintele organizației de cartier Alexandru Mocanu și doctorița Laura Florea
Ionuț Zidaru va face demersurile necesare la instituțiile și societățile din subordinea Consiliului Local Pitești pentru soluționarea cât mai rapidă a acestora”, se arată într-un comunicat ALDE Pitești.

 

“Îmi dau seama că sunt nemulțumiri, într-un fel este și normal, pentru că nimeni nu este perfect. În același timp, consider că este foarte important să discutăm cu oamenii să vedem ce doresc și să încercăm să le satisfacem doleanțele. Din acest motiv, am început anul trecut această campanie și cred că este vital să fim în contact nemijlocit și permanent cu cetățenii, nu doar în campanie electorală. Oamenii au cereri de bun simț care trebuie să fie permanent în atenția autorităților. Celelalte probleme care nu țin de autoritatea locală au fost preluate de către consilierii parlamentari ai domnului deputat Andrei Gerea pentru demersurile necesare”, a declarat consilierul local Ionuț Zidaru.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii