Web Analytics

Campania „Fii avocat în școala ta”, la a doua ediție

de | 15.09.2022 18:11 | Actualitate, Home

„Fii avocat în școala ta!” campania Uniunii Naționale a Barourilor din România, a ajuns la a doua ediție. Deschiderea noului an școlar a avut loc astăzi, 15 septembrie, pe stil vechi, deci, și este o consecință a succesului primei ediții care a trezit,deopotrivă, interesul elevilor, cadrelor didactice cât și al tinerilor avocați din Argeș care participă, în mod voluntar, la nobila misiune de a educa generațiile de mâine în știința Dreptului.

Citeste și: Decizia primăriţei Lasconi de a muta audienţele în stradă, criticată de Avocatul Poporului
La întâlnirea dintre tineri profesioniști ai dreptului juridic și elevii piteșteni au participat reprezentanții Primăriei Pitești în persoana administratorului public Lucrețiu Tudor și a purtătorului de cuvânt al administrației locale, Cristina Munteanu.
Întâlnirea s-a desfășurat la Colegiul Național ,,I.C. Brătianu” și vizează introducerea noțiunilor juridice în educația tinerilor, într-un proiect ce are ca scop fundamental democratizarea sănătoasă a societății românești.


La nivelul Piteștiului, proiectul este coordonat de avocatul Andrei Dragoș Nicolescu. La nivel național, printre inițiatori și fondatori este avocatul Luminița Ioana, Decanul Baroului Argeș, coordonator al Departamentului de Educație Juridică a UNBR.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii