Web Analytics

Campania „Dăruiește un zâmbet, o carte”, inițiată de Consiliul Județean Argeș pentru înființarea unei biblioteci în cadrul Spitalului de Pediatrie continuă

de | 29.10.2021 13:18 | Actualitate

Biblioteca din cadrul Spitalului de Pediatrie Pitești, deschisă în luna iunie, a avut un real succes, numărul pasionaților de lectură fiind foarte mare. Până în momentul de față s-au colectat aproximativ 3000 de cărți.

Le mulțumim tuturor pentru implicare, pentru fiecare gest, pentru fiecare parte de suflet pe care au lăsat-o în campanie.

Campania continuă până la mijlocul lunii decembrie 2021.

CITEȘTE ȘI: La un an de mandat, Lasconi s-a lăudat şi cu demolarea garajelor

Punctele de colectare sunt:  

  • Biblioteca Județeană “Dinicu Golescu” Argeș;
  • Muzeul Județean Argeș;
  • Galeriile Comerciale Auchan Pitești Bradu și Aushopping Găvana.

Anual, mii de copii sunt internați în Spitalul de Pediatrie Pitești. Din dorința de a aduce un zâmbet pe chipul micuților, prin organizarea acestei campanii, Consiliul Județean Argeș își propune înființarea unei biblioteci destinată micilor pacienți internați aici.

Infrastructura sanitară și educația sunt în topul priorităților Consiliului Județean Argeș. Astfel, continuăm achizițiile de aparate noi, performante, pentru investigații și analize, modernizarea spitalelor, cât și susținerea educației și dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Să îți pese, să te implici este o alegere!

 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii