Web Analytics
scris marți, 14.02.2023

Camilla, soția regelui Charles, testată pozitiv cu coronavirus

Camilla, soţia regelui Charles al III-lea al Regatului Unit, a fost testată pozitiv la Covid, a anunțat palatul Buckingham într-un comunicat. Aceasta prezintă doar simptome ușoare de răceală, mai precizează comunicatul. Cu toate acestea, Camilla s-a văzut nevoită să-și anuleze angajamentele publice pentru această săptămână.

Camilla, soția regelui Charles, testată pozitiv cu coronavirus

Citește și: Uzinele din Maroc produc mai multe mașini Dacia decât cea din Mioveni

Palatul Buckingham a anunţat iniţial că regina consoartă şi-a anulat o vizită prevăzută marţi în West Midlands, din cauza unei „boli sezoniere”. Ulterior, însă, aceasta a fost testată pozitiv pentru Covid. Camilla a mai fost testată pozitiv cu aproape exact un an în urmă, la fel ca şi soţul ei, Regele Charles III. Atât regele Charles al III-lea, cât şi soţia lui sunt vaccinaţi împotriva COVID-19, inclusiv cu o doză booster, iar Camilla a contractat deja COVID-19 o dată, în februarie 2022, la scurt timp după soţul ei.

Citește și: O expertă în geodinamică explică unde sunt zonele seismice din România. Ce ne așteaptă

Camilla va fi încoronată alături de regele Charles al III-lea în cadrul unei ceremonii oficiale care va avea loc pe 6 mai, la Abaţia Westminster din Londra.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *