Camere video de supraveghere și în Pitești

de | 1.11.2017 13:48 | Actualitate

camere supraveghereMunicipalitatea vrea să monteze camere video de supraveghere în mai multe locații din Pitești, după cum a declarat, miercuri, primarul Cornel Ionică.

„Intenționăm să instalăm camere de supraveghere în unele zone de interes pentru municipalitate. Vom monta circa 47, poate chiar 50 de camere de luat vederi. Sunt mai multe solicitări și din partea cetățenilor, dar mai ales din partea instituțiilor abilitate care trebuie să aibă o zonă mai mare de supraveghere”, a mai spus edilul.
Camerele de supraveghere vor fi monitorizate 24 de ore din 24 de către serviciul de specialitate din cadrul Poliției Locale Pitești.

Acest articol este despre: camere supraveghere,pitesti,primaria pitesti

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Argeș. Camion cu lemne, confiscat de polițiști
Argeș. Camion cu lemne, confiscat de polițiști

Echipe formate din poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice, din cadrul Serviciului de Ordine Publică Argeș, jandarmi și specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești - Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș,...

Covid Argeș. Incidența pe ultimele zile este de 1.79 (ieri, 1.52)
Covid Argeș. Incidența pe ultimele zile este de 1.79 (ieri, 1.52)

SITUAȚIA EPIDEMIOLOGICĂ DIN JUDEȚUL ARGEȘ – COVID 19Instituția Prefectului Argeș informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică din județ se prezintă astfel:-incidența pe ultimele 14 zile: 1,79 (ieri 1,52)-persoane...