Web Analytics
scris marți, 12.12.2023

Camera de Comerț și Industrie București, partener al Festivalului „Iarnă Magică”

Pentru al doilea an, Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a susținut, în calitate de partener, concerul extraordinar „Iarnă Magică”, organizat de compania Lanto Communication, pe scena Ateneului din Capitală.

Camera de Comerț și Industrie București, partener al Festivalului „Iarnă Magică”

În debutul sărbătorilor de iarnă, Orchestra Camerata Regală, sub bagheta maestrului Cristian Mandeal, a încântat publicul cu sonorități din operele lui Rossini, Brahms, Bizet și Strauss!

Citește și Primarul Cristian Gentea a primit o medalie de la IPS Calinic

„În cei 155 de ani de funcționare neîntreruptă – pe care-i sărbătorim anul acesta, inclusiv aici, în acest templu al culturii naționale – o constantă a activitatii noastre a constituit-o implicarea în viața socio-culturală a Capitalei, inclusiv în susținerea actelor artistice, indiferent de forma de manifestare a acestora. În ceea ce mă privește, cred cu tărie în rolul muzicii de calitate de a contribui la educarea societății prin transmiterea unor valori perene. În acest context, parteneriatul solid cu prestigioasa companie Lanto Communication este un act firesc și necesar”, a declarat Iuliu Stocklosa, președintele Camerei bucureștene.

Camera de Comerț și Industrie București a fost înființată în 1868 și a pus bazele unor instituții precum Bursa și Registrul Comerțului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *