Web Analytics

Calinic își cere iertare pentru glumele pe seama Covid și laudă Israelul pentru succesul campaniei de vaccinare

de | 10.01.2021 17:28 | Cultură, Actualitate, Dezvăluiri

În această după amiază, ÎPS Calinic a postat un mesaj istoric pe contul de Facebook al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, în care pledează fără echivoc pentru vaccinare: “Se pune întrebarea, dacă mă voi vaccina? Desigur, după ce vor fi vaccinați toți cei din prima și a doua urgență. De ce trebuie să ne vaccinăm?

Citește și: Ce înseamnă “Renaultion”: Luca di Meo pune Dacia și Lada sub comandă unică, în segmentul “Global Acces”

Imediat îmi vine întrebarea: La noi în România, cred că vă amintiți, am fost vaccinați de mici și mereu, contra a diferite virusuri și boli; ne-am întrebat de ce ne-am vaccinat contra gripei? Ne-am pus întrebări îndoielnic? Nimeni, cred, n-a pus la îndoială vaccinul antigripal! Tocmai! Virusul Covid-19 are în structura lui și manifestări asemănătoare cu gripa obișnuită care bântuie omenirea.

Tot așa trebuie înțeles vaccinul  antiCovid-19, doar cu o excepție, că se constată anumite mutații, o nouă tulpină și trebuie luptat împotriva îmbolnăvirilor și mai ales a complicațiilor, în masă”. Și tot arhiepiscopul continuă prin a lăuda Statul Israel pentru succesul campaniei de vaccinare anti-Covid:” Dacă se va asculta de glasul specialiștilor, în materie de sănătate și de măsurile ministeriale și guvernamentale, cu grijă și cu responsabilitate, vom avea bucuria pe care va încerca-o Statul Israel, izbăvindu-se de virusul Covid-19, în curând, după cum spun Buletinele de Știri internaționale”. Iar la finalul postării, tocmai fiindcă a afirmat în urmă cu ceva timp, prin câteva vorbe de duh ce au făcut înconjurul țării, cum că se tratează de Covid mâncând usturoi, ÎPS Calinic a încheiat spășit și conciliant: “Se impune ca fiecare dintre noi, care dorim să conviețuim laolaltă, să avem grijă mare de sănătatea noastră și de sănătatea celorlalți, în egală măsură! Iar dacă este cineva supărat datorită unor afirmații verbale sau în scris, îmi cer cuvenita iertare!

Citește și: Dezvăluiri incendiare din Raportul Corpului de Control al Ministerului Apelor şi Pădurilor la Direcţia Silvică Argeş 

Să ne rugăm cu stăruință, ca Domnul Dumnezeu să ne izbăvească de toate virusurile și de toate bolile din lume!”          ( G.G)

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii