Călinești: Bărbat găsit în ștreang. Avea afecţiuni psihice

de | 12.07.2019 12:04 | Actualitate

 

Aseară la Călineşti o femeie a sunat disperată la 112 anunţând că şi-a găsit fiul spânzurat. O ambulanţă şi un echipaj de poliţie s-au deplasat la faţa locului. Bărbatul a fost descoperit în grădina casei în care locuia împreună cu mama.

Femeia a observat că bărbatul a dispărut din casă şi din curte de ceva timp şi a pornit să-l caute. L-a găsit spânzurat de un pom. Echipajul medical nu l-a mai putut salva, constatând decesul.

Bărbatul era divorţat, fiind tatăl a doi copii, o fetiţă în vârstă de 8 ani şi un băieţel de 3 ani. Nu a lăsat niciun bilet prin care să îşi justifice gestul. Mai mult, comportamentul nu a trădat că ar avea de gând să îşi pună capăt zilelor. Bărbatul era cunoscut însă, cu afecţiuni psihice. De curând fusese internat la Spitalul Sfânta Maria din Vedea.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: gasit spanzurat calinesti arges

Ultimele articole

Veteran de război celebrat de ziua sa de Consiliul Județean Argeș
Veteran de război celebrat de ziua sa de Consiliul Județean Argeș

Astăzi, de Sfântul Nicolae, veteranul de război colonel (ret) Nicolae Predescu a fost celebrat de ziua sa de conducerea Consiliului Județean Argeș. Vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu și DanArsenescu, vicepreședintele filialei Argeș a Asociației Veteranilorde...

Transport ilegal de lemne la Dragoslavele
Transport ilegal de lemne la Dragoslavele

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au acționat pentru prevenirea delictelor silvice pe raza de competență, ocazie cu care au depistat un bărbat de 24 de ani, care conducea o autoutilitară cu care transporta material lemnos, pe raza localității...