Web Analytics

Cadre militare bănuite de contrabandă cu țigări

de | 6.04.2017 08:42 | Actualitate

contrabanda tigari

Joi dimineaţă, în judeţele Bihor şi Hunedoara au avut loc mai multe percheziții într-un dosar penal privind contrabanda cu țigări.


Sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj, lucrători de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciile Județene Anticorupție (S.J.A.) Bihor și Hunedoara au efectuat percheziții domiciliare și a unor autovehicule, în mai multe locații de pe raza județelor Bihor și Hunedoara.
Percheziţiile se desfăşoară în urma sesizării din oficiu a ofițerilor D.G.A. – S.J.A. Bihor. Sunt vizate cadre militare din M.A.I. și M.Ap.N., alături de alte persoane civile, bănuite de implicarea în activități de contrabandă cu țigarete de proveniență Serbia și Ucraina.
După finalizarea perchezițiilor domiciliare, persoanele vizate vor fi conduse, cu mandate de aducere, la sediul organului de urmărire penală, pentru a fi audiate de procurorul militar.
În cauză se beneficiază de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor și al efectivelor de jandarmi din cadrul I.J.J. Bihor.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii