Web Analytics
scris joi, 29.06.2023

Cadou de pensionare, un iepuraș pentru comandantul Poliției Mioveni

Așa cum v-am informat, comisarul-șef Cristian Mihalcea, comandantul Poliției Mioveni, a ieșit la Pensie luni, 26 iunie, de Ziua Drapelului, după aproape 40 de ani de activitate în Poliție.

Cadou de pensionare, un iepuraș pentru comandantul Poliției Mioveni

Citește și: În toamnă se dă sentinţa definitivă pentru clanul de proxeneţi Boceanu

Într-un recent interviu acordat Jurnalului de Argeș, dl Mihalcea a declarat, cu emoție în glas, că la final de carieră poate spune: „România, te iubesc, Mioveni, îți mulțumesc!”

Miercuri, 28 iunie, la Mioveni, cu o cazia acestei retrageri, comandantul Cristian Mihalcea și-a invitat colegii din Poliție și prietenii la o masă festivă, la care a participat și primarul orașului, Ion Georgescu, precum și viceprimarul Ciprian Țurlea.

Iar printre cadourile pe care le-a primit comisarul-șef de la colegii săi – care îl apreciază foarte mult – unul a făcut senzație. Știindu-l foarte iubitor de animale, cineva i-a oferit în dar un iepuraș, alb ca zăpada.

Ce nume îi va da? – a fost întrebat Cristian Mihalcea. Încă nu știe, se mai gândește, dar crede că îl va boteza cu numele unui polițist din Argeș curat, nepătat, inocent – ne-a spus, zâmbind, comisarul-șef…

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *