Cabinet de oncologie medicală la Spitalul din Mioveni

de | 11.04.2022 18:15 | Actualitate, Home

Cancerul reprezintă a doua cauză de deces la nivel mondial, după bolile cardiovasculare. Conform celor mai recente statistici ale DSP Argeș, anul trecut s-au înregistrat un număr de 2018 cazuri noi de afecțiuni tumorale, o creștere semnificativă față de 2020, când fuseseră înregistrate 1864 cazuri noi. La sfârșitul anului trecut au rămas în evidență un număr de 20.551 bolnavi.

Din dorința de a lupta pentru viață și de a oferi pacienților o șansă și o calitate a vieții mai bună, la Spitalul Mioveni va funcționa și un cabinet de oncologie medicală. Potrivit conducerii spitalului, programările pentru noul cabinet pot fi făcute de vineri, 15 aprilie 2022.

Citește și Ultimele meciuri pe teren propriu pentru baschetbaliștii piteșteni. Mâine, cu Ploiești, iar sâmbătă, cu Galați!

Consultațiile se pot efectua gratuit în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, după următorul program:

Marți: 16.00 – 21.00;

Vineri: 08:00 – 20:00.

Detalii și programări la nr. de telefon: 0372.791.212.

Acest articol este despre: cabinet oncologie,spital mioveni

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed