Web Analytics

Ca în filmele de groază! Un angajat și-a alergat patroana cu o secure 

de | 25.03.2023 16:06 | Actualitate, Home

Trecătorii din zona pieței „Sfântul Gheorghe”, cea mai mare piață agroalimentară din municipiul Piatra Neamț, au fost martorii unei scene ce părea desprinsă din filmele de groază: Un bărbat, înarmat cu o secure, fugărea o femeie și striga fel de fel de amenințări. În urma  intervenției forțelor de ordine atacatorul a fost dus la poliție, unde s-a aflat și motivul furiei sale, scrie Realitatea. 

Bărbatul a devenit furios din cauza faptului că nu și-a prmit salariul de mai mult timp.

Citește și: Un fost director Hidroelectrica şi-a construit un ponton cu banii companiei, dar scapă de acuzații, pentru că s-au prescris faptele

Scandalul a fost oprit de un echipaj al Poliţiei Locale, care se afla în zona pieţei.

 ”Bărbatul (A.F., în vârstă de 34 de ani) şi-a ameninţat fosta patroană că o va agresa fizic cu un instrument folosit la tăierea oaselor de origine animală şi tranşarea cărnii (bardă), motivat de faptul că nu şi-a primit salariul după o perioadă îndelungată de muncă. Poliţiştii locali l-au depistat pe agresor în zona pieţei”, a transmis Poliţia Locală.

Bărbatul a fost reţinut şi dus la sediul poliției pentru audieri, pe numele său fiind deschis un dosar penal pentru amenințare.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *