Web Analytics

Ca în filmele cu… poliţişti: din victimă a ajuns inculpat

de | 14.01.2021 13:13 | Actualitate, Culise

Poate vă amintiți despre incidentul electoral care a avut loc vara trecută la Mărăcineni, acolo unde echipa de campanie a liberalilor s-a ciocnit cu Stelică Crăciun (foto stânga)?! S-a lăsat cu aruncări de pixuri și tricouri electorale din partea primilor, dar și cu pumni în direcția președintelui PNL, Florin Popescu (foto dreapta), din partea cumnatului primarului. Liberalul, mai puțin dotat fizic, a ieșit cu tricoul rupt din altercație, dar și cu urme ale loviturilor în zona capului. Și-a scos certificat medical și a depus plângere penală împotriva atacatorului.
Ca în filmele cu… polițiști, tot el a fost reținut 24 de ore, iar dosarul a ajuns mintenaș în instanță cu… victima inițială în postură de inculpat și cu Stelică Crăciun pe post de… parte vătămată.
În cauză sunt multe semne de întrebare, dovadă că pe numele polițistului (agent-șef adjunct de poliție Florin Valentin Gherghe) de la Secția de Poliție Mărăcineni s-a înaintat la IGPR o petiție pentru cercetare abuzivă și reținere ilegală, plângerea fiind trimisă spre competentă soluționare Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Exclusiv. Avem ordonanţa procurorului din dosarul scandalului de la Mărăcineni / Stelică Crăciun este cercetat pentru trei şantaje, dintre care două în formă continuată

Citește și Martoră la cafteala politică, lăsată cu arestări, de la Mărăcineni: „Crăciun ne-a ameninţat că ne omoară… Ne-a făcut hoţi, milogi şi ne-a zis că e primăria lui…”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii