Web Analytics

Ca după bombardament…

de | 29.06.2023 12:55 | Actualitate, Culise, Economie, Home, Politica si Administratie

După modelul orașului Dresda, unde autoritățile au lăsat clădirile bombardate ca un fel de muzeu care să reamintească de ororile din cel de-Al Doilea Război Mondial, tot așa și la Universitatea Pitești, urmele lăsate de isprăvile constructorului Gigi Axinte sunt vizibile și astăzi.
Drept dovadă sala de festivități din Corpul B, care arată ca după bombardament, după ce a lucrat la ea firma lui Axinte și a altui constructor cu probleme, Marian Mihai, alias Nușică, aflat acum în penitenciar pentru evaziune fiscală. Imaginile cu sala de festivități, furnizate de un avertizor public, sunt mai mult decât grăitoare și ne scutesc de orice alte comentarii.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Întoarcere în timp, la momentul când Gheorghe Axinte a construit blocul de locuinţe în curtea Închisorii Piteşti

Citește și Maria Axinte a câştigat un important premiu la Teatrul Naţional Bucureşti

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

3 Comentarii

  1. Și ce treaba are axinte el făcut-o partea de construcții a dat lucrarea în recepție bună,este vina escrocilor și a actualei conduceri care și bătut joc de tot ce insemna universitatea pitesti asa ca hai sicir tot o dați cu axinte care nu mai are nicio treaba o sa vina vremea când toți cei ca voi cu presa vândută corupta veți plăti și în cer și pe pământ pt Raul făcut jigodiilor lipsiți de orice profesionism.

    Răspuns
  2. Numai promovați scarbele și țepari, oameni de nimic astia care s dau credincioși sa și acopere mârșăviile și ilegalitatii ,sub umbrela bisericii se folosesc de oameni corecți de bună credințăcununa și își bat joc de bieți aia oameni care spera dacă nu la un ajutor material la un sfat la .. ,și după își bat joc de ei lumea trebuie sa știe și mai multe despre aceste mizeeri de oameni. dVa recomand din Argeș,celebra familie Axinte ei sigur va cunune,dar după dacă nu au nimic de câștigat nici un telefon sa va întrebe de sănătate sa ce mai faceți, tot dumnevostra va trebui sa le dati căutați atenți cu ei cadouri ei un telefon de ziua personala nu o sa va dea sau sa va ajute nu material cu ceva un sfat măcar. Aveți grija cu Argeșul nu va recomand sunt mulți pe interes ipocriți și șe dau credincioși dar de fapt sunt niște oameni de nimic fără nici un Dumnezeu numai pe interes, alegeți-vă niște nași care cred în instituția cununiei religioase creștine sa fie spirituali sa va înțelege Cu frica de Dumnezeu care sa fie cu adevărat credincioși. Știu de la niște oameni din Argeș despre indivizi de genul asta scursuri umane care au avut de suferit învățați din experienta altora și o sa fie bine .știm aceste lucruri de la oameni familii ce au rămas dezgustați de aceste scursuri nenorocite prefăcute și care au au avut de a face cu ei ..

    Răspuns
  3. Un om o familie de nimic ,dar Dumnezeu le va plăti Raul făcut acestor impostori care se mai dau și credincioși niște farisei insensibili lipsiți de orice empatie înțelegere umana asta spune multe despre ce sa întâmplat în familia și viata lor,oameni ticăloși vor rămâne niște ordinari,niște prefăcuți indiferent de câte lecții le va da viata ,ca să nu spunem mai multe.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole