Web Analytics

Ca directoare de grădiniţă, Corina Postelnicescu s-a dat în judecată pentru sporul de condiţii periculoase şi a câştigat!

de | 24.03.2022 13:05 | Actualitate, Culise, Dezvăluiri, Economie, Politica si Administratie

Înainte de a fi șefa Casei Corpului Didactic, din decembrie 2020, Corina Postelnicescu a fost timp de 15 ani directoarea Grădiniței cu Program Prelungit ”Aripi Deschise”. Dar, ce să vezi, prin 2019 aceasta figura atât ca reclamant, cât și ca pârât într-un proces pentru drepturi bănești intentat de Sindicatul personalului din Învățământul Preuniversitar. Acesta a și formulat cererea de chemare în judecată în numele Corinei Postelnicescu și al altor două membre de sindicat împotriva Grădiniței cu Program Prelungit ”Aripi Deschise”. A cărei directoare era -ghiciți cine?- aceeași membră de sindicat… Coooooorina Postelnicescu!

Dar nu te pui cu drepturile omului, așa că, în iulie 2020, instanța a admis acțiunea, obligând pârâta grădiniță să plătească reclamantelor acordarea sporului de 15% pentru condiții periculoase și vătămătoare pe câțiva ani de zile. Mai exact vreo 9, în cazul doamnei Postelnicescu. Ne-o și imaginăm pe directoare tremurând din cauza mustrărilor de conștiință în timp ce semnează ordinul de plată prin care își virează, din conturile grădiniței în contul personal, o sumă frumușică, actualizată cu indicele de inflație, firește.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Uzina de făcut bani a Casei Corpului Didactic duduie. Directoarea Corina Postelnicescu, la fel

Citește și „Casa Corpului Didactic SRL”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Alo , doamna Postelnicescu !
    Tu lucrezi cum ? Cu ce ?
    Lucreaza cot la cot cu mine in fabrică , cu gaze nocive, CO2 , Propan , Butan, etc si apoi sa vorbesti de sporuri . In viata voastra nu ati facut nimic, decat ati dat in judecata Statul Roman. La particular de ce nu dati in judecata ? Ca va zboara ca pe niste masele stricate.
    Ati facut toate o Scoala Normala Pedagogica , o facultate cu bani si aveti numai pretentii de la Stat. Voi ce ati facut cucoanelor ptr Statul asta ?
    Auzi neamule !!! Conditii periculoase de munca ?! Nu cred ca stiti macar cum arata acele conditii. De cap …!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *