Web Analytics

Buzoești: Persoane încarcerate după ce Loganul a lovit stâlpul

de | 17.05.2020 16:16 | Actualitate

 

Accident rutier grav în localitatea Buzoești! Șoferul unui autoturism Dacia Logan a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un stâlp. Victimele au fost găsite încarcerate în autoturismul care a lovit puternic stâlpul.

În interior se aflau două persoane, soț și soție. Bărbatul în vârstă de 53 de ani, care conducea autoturismul a fost extras de către echipajul de pompieri și predat echipajului SMURD, care la o primă investigație prezenta suspiciune de fractură la membrul inferior drept și dureri la nivelul pieptului.

Pentru extragerea femeii s-au utilizat echipamentele de descarcerare din dotarea autospecialei. Pacienta a fost preluată de către echipajul SAJ, aceasta prezentând multiple leziuni.

Ambii sunt conștienți și sunt transportați în aceste momente la spital.

Până la sosirea echipajelor medicale, polițiștii Secției de Poliție Rurală Buzoești au asigurat primele măsuri.

În urma verificărilor preliminare efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a constatat că bărbatul, din Bradu, care conducea un autoturism pe DN 65A, pe raza localității Buzoești, direcția spre Costești, pe fondul neadaptării vitezei, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un stâlp.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii