Web Analytics

Bursa licitaţiilor. SC Apă Canal se dotează cu tehnică de calcul de peste 200.000 euro

de | 21.10.2010 20:18 | Actualitate

Directorul Gelu Mujea de la SC Apă Canal Piteşti este extrem de grijuliu cu tehnica de calcul din unitate, dovadă că a pus la bătaie o sumă foarte consistentă pentru dotare la acest capitol. Între 200.000 şi 290.000 de euro se va ridica valoarea achiziţiilor realizate prin licitaţie publică de către Apă Canal, iar ele vor cuprinde licenţe software, tehnică de calcul şi componente, echipamente de birotică, plus serviciile aferente. Dată fiind mărimea sumei care este în joc, la licitaţie se aşteaptă doar firme tari în domeniul IT, una din condiţiile puse fiind aceea ca participanţii să aibă o medie a cifrei de afaceri pe ultimii 3 ani de cel puţin 184.000 euro. Termenul de depunere a ofertelor este pe 25 octombrie.

Direcţia judeţeană de drumuri cumpără un munte de sare pentru deszăpezire

Şi Direcţia judeţeană de administrare şi reparaţii drumuri şi poduri Argeş, aflată în subordinea Consiliului Judeţean, se pregăteşte pentru perioada de iarnă. Şefii instituţiei apreciază însă că va fi vorba despre o iarnă siberiană, câtă vreme s-au decis să se aprovizioneze cu cantităţi industriale de sare pentru deszăpezirea drumurilor din judeţ. Asta se poate deduce din suma estimată a achiziţiei, care se ridică la nu mai puţin de 334.165 lei, adică peste 3,3 miliarde lei vechi. Deschiderea ofertelor va avea loc pe 22 octombrie.

Nea Mircea Georgescu face sens giratoriu la Curtea de Argeş

Şi nea Mircea Georgescu de la Nordco a pus-o de-un „ghişeft” la Curtea de Argeş, acolo unde a câştigat contractul semnat cu primăria pentru realizarea unui sens giratoriu la intersecţia străzilor Traian, 1 Mai şi Lascăr Catargiu. Doar Nordco a depus o ofertă, aşa încât era culmea să nu câştige potul de 146.595 lei, lăsând doar vreo 3.400 lei din valoarea estimată iniţial a lucrării.

O firmă din Piteşti lucrează pentru Compania Naţională a Huilei

În fine, o achiziţie consistentă ca valoare a câştigat şi firma Electrical Business Center din Piteşti, comandată de Compania Naţională a Huilei. Societatea piteşteană a reuşit să câştige licitaţia organizată pentru aprovizionarea cu contactoare şi relee, iar valoarea sumei pentru care s-a semnat contractul este de 395.000 lei, fără TVA.   
(Rubrică de M. Bădescu)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii