Web Analytics

Buhăescu a semnat cu FC Argeș pe două sezoane

de | 18.08.2017 20:48 | Sport

fc arges achizitieFC Argeş a reuşit încă un transfer important. Echipa pregătită de Iordan Eftimie a reuşit să-l legitimeze pe Vasile Buhăescu, unul dintre cei mai buni atacanţi din sezonul trecut ai ligii secunde.

 

Noua achiziţie a alb-violeţilor a semnat cu FC Argeş pe două sezoane, cu drept de prelungire, în eventualitatea în care conducătorii grupării din Trivale vor fi mulţumiţi de randamentul său.

Vasile Buhăescu este născut pe 22 februarie 1988, la Huşi, în judeţul Vaslui, iar în sezonul trecut a evoluat la Juventus Bucureşti, echipă cu care a reuşit promovarea în Liga I. Atacantul originar din Moldova şi-a făcut debutul în Liga I pe 29 octombrie 2005, când juca la FC Vaslui. Începând cu 2010, clubul FC Vaslui l-a împrumutat la alte echipe, cum ar fi Concordia Chiajna, CSMS Iaşi, Petrolul Ploieşti şi ASA Târgu Mureş, cu care a jucat în primele două ligi.

Buhăescu a evoluat în 2012 şi în Europa League pentru FC Vaslui, echipă care avea să se desfiinţeze în 2014. În sezonul trecut, Buhăescu a marcat 14 goluri pentru Juventus Bucureşti, fiind om de bază în angrenajul echipei.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii