Web Analytics
scris miercuri, 07.02.2024

Bugetul județului Argeș a fost votat în 5 minute. Mai mult a durat prezența

Miercuri, 7 februarie, consilierii județeni s-au reunit în ședință extraordinară pentru a vota un singur punct aflat pe ordinea de zi: proiectul bugetului de venituri și cheltuieli al județului Argeș, pe anul 2024.

Bugetul județului Argeș a fost votat în 5 minute. Mai mult a durat prezența

Citește și: Marcel Ciolacu, în vizită la uzina de Automobile Dacia din Mioveni

Întreaga ședință n-a durat mai mult de 5 minute, cea mai mare parte din timp fiind dedicată prezenței. Proiectul de buget a fost votat în doi timp și trei mișcări, cu anunțul făcut pe sistemul de transmisie online că grupul USR se abține.

De notat că președintele CJ Argeș (și al PSD Argeș), Ion Mînzînă, a lipsit de la această ședință, el fiind prezent la uzina Dacia din Mioveni, acolo unde urma să sosească într-o vizită oficială premierul Marcel Ciolacu.

Bugetul consolidat pentru anul 2024, compus din cheltuieli de funcționare și alocări pentru investiții, este de 638.456.000 lei. La capitolul venituri au fost identificate mai multe surse, cum ar fi sume defalcate din TVA, cote și sume defalcate din impozitul pe venit, subvenții de la bugetul de stat, venituri proprii , sume provenite din fonduri externe nerambursabile” – se arată într-un comunicat de presă al CJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *