Web Analytics

Bugetarii care lucrează la proiectele PNRR ar urma să primească 50% în plus la salariu

de | 27.11.2022 14:34 | Actualitate, Home

Bugetarii care lucrează la proiectele PNRR ar urma să primească 50% în plus la salariu. Spre exemplu, în baza ordonanței, un director dintr-un minister ar putea primi până la 7.800 de lei, scrie Antena3.ro.

Sunt creșteri foarte mari de venituri pentru cei care lucrează pe fonduri europene, pe Planul Național de Redresare și Reziliență. Un director general care are acum 15.000 de lei salariu brut, va mai primi încă aproape 8.000 de lei dacă lucrează pe fonduri europene. La fel și angajații cu funcții mai mici. Aceştia primesc până la 6.000 de lei în plus la salarii.

Citește și: Un fost polițist a alimentat mașina cu benzină și a fugit fără să plătească

De acești bani în plus la salariu vor beneficia inclusiv primarii, viceprimarii, președinții de consilii județene și vicepreședinții de consilii județene dacă au proiecte pe pe fonduri europene.

Şi angajații simpli au și ei creșteri de salariu. Spre exemplu, dacă lucrează până la 40 de ore pe un astfel de proiect, primesc o creștere de 20 % a venitului. Dacă lucrează până la 80 de ore pe un proiect finanțat pe fonduri europene, pot obţine un salariu majorat cu 50%.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *