Web Analytics
scris vineri, 25.08.2023

Budeasa: Reținut pentru furt calificat

În ziua de 24 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut un bărbat, de 26 de ani din comuna Drobosloveni, județul Olt.

Budeasa: Reținut pentru furt calificat

Din cercetări, s-a stabilit că, în noaptea de 02 spre 03 august a.c., bărbatul ar fi sustras mai multe scule electrice din patru autoutilitare, parcate în localitatea Budeasa.

Citește și Control la Spitalul Obregia. Există suspiciuni de corupție cu fonduri europene

Pentru administrarea probatoriului, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și Olt și polițiști criminaliști, au efectuat trei percheziții, în localitățile Drobosloveni, județul Olt și Budeasa, județul Argeș.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *