Web Analytics

„Bucurie la cutie!” Descoperiţi spiritul Crăciunului la magazinul online Luana’s Boutique

de | 2.12.2021 14:37 | Actualitate, Economie

Începe să se simtă spiritul sărbătorilor de iarnă! Aveți cadourile pregătite? Luana’s Boutique este magazin de hăinuțe pentru copii și nu numai, un mic atelier de croitorie a cărui misiune este să livreze bucurie la cutie, așă cum sună și sloganul magazinului. Oferte și ținute speciale pentru această perioadă din an descoperiți pe site. Așa că, dacă aveți nevoie de puțină inspirație pentru alegerea cadourilor, vreți să începeți cumpărăturile din timp și vreți să evitați aglomerația din magazine, dacă vreți hăinuțe altfel, lucrate în serie mică sau chiar unicat și de o calitate superioară pentru copii, sau dacă vă doriți să susțineți micii antreprenori români, site-ul Luana’s Boutique este locul potrivit pentru a arunca o privire.

Citește și Magazinul de hăinuţe pentru copii „Luana’s Boutique” are ţinute speciale pentru Crăciun

Toate produsele sunt realizate de argeșeanca Luana Mihai, care, după 15 ani de lucru într-o multinațională, și-a urmat visul și a înființat magazinul care-i poartă numele. Povestea atelierului de croitorie cu sediul în comuna Bascov a început în urmă cu șase ani, însă Luana Mihai a cochetat cu lucrul manual încă din copilărie, atunci când realiza hăinuțe păpușilor.

Dacă vizitaţi magazinul online, veți găsi hăinuțe pentru bebeluși, băieței, fetițe (realizate din materiale prietenoase cu pielea copilașilor, certificate Oeko-Tex sau GOTS), dar și jucării sau accesorii. Și pentru că tot se apropie sărbătoarea Sfântului Nicolae, mult așteptată de cei mici, Luana’s Boutique vă dorește să aveți parte de un Moș Nicolae generos și momente de fericire alături de cei dragi!

Citește și „Luana’s Boutique” e primul magazin online de haine din Argeş, pentru copii / Luana Mihai: „Cochetez cu lucrul manual încă din copilărie, atunci când realizam hăinuţe păpuşilor”

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii