Bucureștean reținut după ce a folosit ilegal datele unui cont bancar. Argeșean păgubit cu 1000 lei

de | 20.04.2022 16:08 | Actualitate, Home

Polițiștii argeșeni au reținut un tânăr de 18 ani, din București, care ar fi utilizat datele unui cont bancar al unui bărbat din comuna Valea Iașului, Argeș, pentru a face mai multe plăți. Prejudiciul cauzat bărbatului este de 1000 de lei.

„În ziua de 19 aprilie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, conform art. 250 din Codul Penal, și au reținut un tânăr de 18 ani, din București.
Din cercetări s-a stabilit că, în cursul zilei de 26 februarie 2022, cel în cauză ar fi efectuat mai multe tranzacții de pe un cont bancar al unui bărbat din comuna Valea Iașului, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 1.000 de lei.
Ulterior, persoană vătămată a observat lipsa nejustificată a unei sume de bani din contul bancar și a blocat cardul bancar”
, a transmis IPJ Argeș.

Citește și Restricții de circulație în perioada sărbătorilor pascale


Marți, 19 aprilie, polițiștii argeșeni, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale București, sub coordonarea procurorului de caz, au efectuat o percheziție la locuința tânărului în cauză, în urma căreia au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă.
Tânărul a fost condus la sediul poliției și reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acest articol este despre: cont bancar folosit ilegal,prejudiciu,retinut

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed