Web Analytics

Bravo lui! Administratorul Elit a anunțat că nu mai prelungește contractele cu firmele austriece de la 1 ianuarie

de | 8.12.2022 20:02 | Actualitate, Economie

Voicu Vușcan, administratorul companiei producătoare de mezeluri Elit SRL din Alba Iulia (Smithfield), unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din țară, a anunțat că, după 1 ianuarie 2023, nu va mai prelungi contractele cu firmele austriece, din cauza situației create în ceea ce privește aderarea României la Spațiul Schengen. 

”Dacă se întamplă ceea ce toata lumea prefigurează, după ziua de astazi, nu îmi va fi dor de Viena, de ski în Austria, de OMV, Petrom, Omniasig, Raiffaisen, BCR, Pfanner, Atomic, Fischer, Frey Wille, Julius Meinl, Humanic, Red Bull, Swarovski.

Am fost buni 30 de ani să plătim dobânzi băncilor austriece, să le dăm pe nimic petrol, gaze și păduri, să cheltuim la Parndorf și ski în Austria.

Citeste și https://jurnaluldearges.ro/romania-nu-intra-in-schengen-nici-de-aceasta-data-229006/

De la 1 Ianuarie, nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firma cu acționariat austriac. Poate aceasta palmă, pe care o luăm azi, va reuși să ne trezească, și să nu mai fim acel popor de tâmpiți, despre care vorbea Petre Țuțea.

În Schengen sau în afara lui, pentru majoritatea dintre noi nu contează prea mult, nu ne schimbă viața în niciun fel, dar dacă ne simțim mândri că suntem români, este momentul să întoarcem foaia, și să lovim fiecare dintre noi, cu armele pe care le avem”, a scris Voicu Vușcan pe pagina sa de Facebook.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *