Web Analytics

Bravo lor! Un club de pescuit sportiv din Argeş va reprezenta România la Campionatul Mondial din Ucraina

de | 2.07.2021 10:06 | Actualitate, Sport

# ACS Cobra MCM a câștigat recent medalia de bronz la concursul național de la Frumușani

Asociația de Pescuit Sportiv COBRA MCM din județul Argeș a participat recent la Campionatul Național de Pescuit la Crap – Senioare și a câștigat locul III, medalie de bronz, o premieră pentru județul Argeș. Competiția a avut loc la Complexul Piscicol „Dyno Lake”, din județul Călărași, comuna Frumușani, în perioada 17-20 iunie a.c. Echipa din Argeș a fost formată din Iuliana Cârlan și Cristina Pleșa, coordonate de Marian Nedelea. De joi (17 iunie) până duminică (20 iunie), membrii echipei au pescuit 321,959 kg de crap în condiții vitrege, pentru că a plouat aproape continuu.

Locul trei le asigură argeșenilor participarea la Concursul Mondial de Pescuit Sportiv la Crap – Senioare, care se va desfășura la anul, în Ucraina. Este prima oară când un echipaj din Argeș urcă pe podium la Concursul Național de Pescuit și se califică la competiția de la nivel mondial.
Important de subliniat este că membrii Asociației de Pescuit Sportiv COBRA MCM sunt oameni ghidați în această activitate exclusiv de pasiunea lor și se descurcă cu resursele proprii. De aceea, toți iubitorii de pescuit și nu doar ei îi pot ajuta cu o sponsorizare pentru campionatul mondial din 2022, la care, repetăm, vor reprezenta România.

Citește și Ordin drastic! Pescuitul în Delta Dunării permis doar cu eliberarea peștilor

Citește și Lipanul, reintrodus în râurile din Muscel de „Conservation Carpathia”

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii